Ventilatoare baie  

1-60 din 161 produse

Ultimele produse vizualizate

Despre ventilatoare baie 

 

Igiena locuinței este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont, pentru sănătatea ta și a familiei tale. Este cunoscut faptul că expunerea prelungită la mediile cu umiditate excesivă sau lipsa unei ventilări corespunzătoare poate afecta atât persoanele care locuiesc în acel spațiu, cât și mobilierul din încăpere. 

 

Într-o casă, baia este locul cu umiditatea cea mai crescută, iar aerisirea corectă a acestui spațiu este esențială. Dacă nu ai o fereastră în baie sau cea existentă nu asigură o ventilație corespunzătoare este necesară montarea unui ventilator pentru baie, pentru a scăpa de toate problemele cauzate de umiditatea în exces. 

 

Instalarea unui ventilator în baie reprezintă o soluție simplă și eficientă în combaterea riscului de apariție a mucegaiului, pentru prevenirea mobilierului deteriorat sau existența oglinzilor aburite. Toate aceste probleme legate de umiditatea în exces sau lipsa unui mod de aerisire adecvat vor fi doar o amintire, odată ce vei monta un ventilator de baie. 

 

Pe Neakaisa.ro ți-am pregătit o gamă variată de ventilatoare de baie, de 15 W, 20 W și 25 W, pentru a alege modelul potrivit nevoilor tale. De asemenea, poți opta pentru un ventilator tip grilă, ventilator de baie cu fir, ventilator tip mască sau slim, ventilator clasic rotund ori un ventilator modern cu senzor de umiditate. Ține cont de designul băii tale atunci când alegi ventilatorul potrivit, cât și de nevoile tale, deoarece unele ventilatoare de baie au un debit mai scăzut de 195 mc/h, iar altele au un debit mare de până la 320 mc/h. 

 

Toate alegerile tale sunt importante pentru noi și ne dorim să îți oferim cele mai bune produse de pe piață, la prețuri și oferte avantajoase. Comandă acum de pe neakaisa.ro ventilatoare de baie și bucură-te de produse și servicii de calitate. Dacă ai nelămuriri, echipa noastră îți stă la dispoziție cu consultanță de specialitate, pentru ca alegerile tale să fie inspirate și potrivite.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda