Cabine de dus & cadite dus   1384 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

O cabină de duș oferă băii tale un plus de stil și eficiență. Căzile sunt elemente de design ireproșabil însă, pentru mulți, dușul este mult mai des folosit. Tocmai de aceea este necesară izolarea acestuia pentru a evita infiltrațiile nedorite și a permite curățarea ușoară.

Ce beneficii are instalarea unei cabine de duș?

Cabinele de duș moderne sunt ideale pentru a da băii tale un plus de eleganță. Sunt extrem de rezistente și foarte ușor de întreținut. În plus, cabinele de duș din sticlă permit pătrunderea luminii în toate spațiile din baia ta.

Dacă îți dorești un design ultra modern poți opta pentru instalarea unei cabine de duș negre. Designul și culoarea fac din acest element un punct central al băii tale. Negrul este ideal pentru spațiile mici deoarece conferă amploare spațiului.

Este recomandat să discuți cu echipa care se ocupă cu montajul înainte de a comanda cabina de duș potrivită spațiului în care se află baia ta. 

Pentru un plus de siguranță poți achiziționa cabine de duș cu închidere magnetică și sticlă securizată cu rezistență mare la spargere. Este indicat să optezi pentru paravane de sticlă cu tratament anticalcar pentru o curățare mai ușoară și prevenirea apariției calcarului.

Ce produse sunt necesare pentru o cabină de duș?

Fie că optezi pentru un design complex sau unul simplu, pe neakaisa.ro găsești toate elementele necesare pentru a realiza cabina de duș perfectă pentru tine.

Poți achiziționa de la noi:

  • Paravane de dus Walk-In

  • Cădițe pentru duș

  • Cabine de duș simple

  • Uși, paravane și pereți duș

  • Rigole și canale de scurgere duș

Este indicat să optezi pentru componente realizate de același producător pentru a evita probleme de compatibilitate la montaj. Pe neakaisa.ro ai o gama amplă de materiale din care poți alege. În funcție de stilul și bugetul tău, poți opta pentru acril, aluminiu, metal sau materiale compozit.

Pe neakaisa.ro poți achiziționa și cabine de duș complete. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să alegi produsele potrivite pentru baia ta.

Produsul tău a fost adăugat în coș

Vezi coșul
Retur 120 de zile de la livrare
Retur  până la 120 de zile de la livrare