Cabine dus

418 produse

Tip Afisare:

Ultimele produse vizualizate

Nimic nu se compara cu un dus revigrant dimineata. O cabina de dus are numeroase avantaje, fiind foarte rapid si foarte usor de intretinut. Cu ajutorul ei se evita stropii de apa in baie, iar spatiul dedicat dusului este perfect delimitat. Alegerea unei cabine de dus trebuie facuta in functie de cateva aspecte foarte importante precum: dimensiune, forma, sistem de inchidere.

Dimensiunea caditei de dus trebuie sa se incadreze perfect in zona dedicata pentru a nu incomoda utilizarea baii. In acelasi timp, o atentie speciala ar trebui acordata inchiderii usilor, astfel incat acestea sa nu se loveasca sau tranteasca. Forma cabinei de dus poate fi patrata, dreptunghiulara sau semirotunda. In functie de spatiul disponibil si de stilul amenajarii, fiecare forma se potriveste unui ambient diferit.

Tot in aceasta categorie poti gasi si accesoriile necesare dusurilor de tip walk-in, cele fara cadita de dus. Acestea sunt incadrate de gresie antiderapanta, iar apa se scurge printr-o rigolă. Usile pentru oricare dintre tipurile de cabine de dus pot fi fixe sau batante. Geamul este de tip securizat, transparent, semi-transparent sau opac, iar grosimea sticlei poate fi de la 4 până la 8 mm.

Se potrivesc perfect în băi moderne pentru persoane cu un stil de viață activ care nu au timp pentru băi prelungite.
Pentru intretinerea acrilului caditei de dus si a geamurilor se recomanda folosirea detergentilor speciali pentru curatararea obiectelor sanitare si mobilierului de baie. A se evita pe cat posibil detergenti corozivi sau cei cun granule abrazive.

Toate modelele de cabine dus, cadite dus, panouri si usi, rigole si canale scurgere din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori. Imbina rezistenta si design-ul pentru a putea amenaja o baie cu o amenajare frumoasa si practica.

Comanda online cabine dus, cadite dus, panouri si usi, rigole si canale scurgere cu dimensiune variate si forme adaptabile oricarui spatiu. Alege din sute de modele din potrofoliul unor producatori renumiti de obiecte sanitare si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Roltechnik, Aquaform, Gala, Ideal Standard, Karag, Kolo, SanSwiss si multi altii.