Calorifere, radiatoare & panouri radiante  

1-60 din 128 produse

Ultimele produse vizualizate

Calorifere și încălzire în pardoseală 

 

Încălzirea unei casei este extrem de importantă, în special în sezonul rece, însă alegerea unor surse de căldură potrivite nu este tocmai ușoară. Pe piața din România cele mai apreciate variante sunt clasicele calorifere, prinse de perete sau încălzirea în pardoseală, care a căpătat un avans considerabil în ultimii ani. Ambele variante prezintă avantaje și dezavantaje și nu există o soluție sigură, ci trebuie să ții cont, în primul rând, de nevoile tale și ale familiei, de configurația casei și de bugetul tău. 

 

Pe neakaisa.ro îți punem la dispoziție atât calorifere, cât și sisteme de încălzire în pardoseală, pentru ca tu să poți alege ceea ce ai nevoie. În categoria de calorifere vei găsi modele de calorifere din oțel ideale pentru toată casa, iar în ceea ce privește sistemul de încălzire în pardoseală îți punem la dispoziție covorașe încălzitoare, plăci izolatoare și tot ceea ce este necesar pentru încălzirea în pardoseală cu apă. 

 

Ce alegi: calorifer sau încălzire în pardoseală?  

 

Când vine vorba de a alege între cele două sisteme de încălzire, trebuie să analizezi cu atenție nevoile tale, construcția și configurația casei, bugetul alocat, deoarece nu există un răspuns universal la această întrebare. Adevărul este că unora li se potrivește mai bine clasicul calorifer, pe când altora încălzirea în pardoseală este exact ce le lipsea. 

 

În ceea ce privește modul de distribuție a căldurii, sistemul de încălzire în pardoseală asigură o distribuire rapidă și uniformă, deoarece aerul cald se ridică de la sol, pe când aerul cald emanat de calorifere este împins către tavan. Diferențe există și în modul în care simți căldura, în funcție de sistemul de încălzire ales, dar și în ceea ce privește estetica și designul casei. Însă oricare ar fi alegerea ta, asigură-te că este cea mai potrivită pentru tine. 

 

Pe site-ul nostru găsești cele mai bune calorifere de diferite dimensiuni, cu profil drept sau curbat, în funcție de preferințele tale sau încălzire în pardoseală la cele mai avantajoase prețuri. Comandă cu încredere produsele tale preferate, iar echipa noastră le va livra rapid și în siguranță.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda