Capace wc  

1-60 din 235 produse

Ultimele produse vizualizate

Despre capace de toaleta

Indiferent cat de frumos, modern sau practic ar fi un vas de toaleta, cu siguranta ar fi extrem de incomod de folosit fara un capac de wc. Recomandarea generala este sa alegi un capac wc chiar din gama vasului de toaleta, astfel incat potrivirea sa fie perfecta. Dar doar daca ar fi atat de simplu. Printre caracteristicile principale de care sa tii cont in alegerea unui capac wc, cel mai importante este sa alegi intre slim și normal și între închidere lentă și închidere normală.

Modelele de capac wc cu grosime normala și cu închidere simplă sunt cele mai des întâlnite. Acestea au un mare avantaj față de celelalte variante: prețul. Sunt mai convenabile, iar dacă toaleta va fi foarte des folosită de mai mulți membri ai familiei uzura oricărui capac va fi mai rapida. Motiv pentru care este recomandat sa optezi pentru o investiție mai mică.


Pentru design, este recomandat vasul de toaleta slim. Acesta este foarte subtire si se incadreaza cu usurinta in decor. Este recomandat pentru baile de designer care opteaza pentru un ambient minimalist. Ideea unui design compact, cu rezistenta crescuta nu este noua, dar prin capacele de toaleta slim a fost perfectionata. Toate capacele slim au inchidere lenta pentru a preveni riscul de spargere in cazul in care ar fi trantit.

Inchiderea lenta este prezenta si pentru anumite modele de capac wc cu grosime normala. Este recomandat pentru bai utilizate si de copii, fiind un factor de siguranta suplimentar impotriva prinderii degetelor celor mici intre capac si vasul de toaleta in cazul trantirii. De asemenea, este foarte cautat si datorita faptului ca este foarte simplu de utilizat si foarte silentios.

Toate capacele de wc din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori. Pe langa design, forma si dimensiune, ele sunt alese si pentru durabilitate si rezistenta in timp. Variantele disponibile sunt atat capace de wc cu inchidere lenta, capace de toaleta slim, sau capace wc simple.

Comanda online un capac wc perfect pentru orice vas toaleta. Alege din zeci de modele cu dimensiuni si forme diferite.
Poți alege din zeci de optiuni din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de obiecte sanitare din ceramica si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Besco, Vitra, Dalet, Ideal Standard, Rak Ceramics, Kolo, Vidima, Catalano, Gala, Cersanit si multi altii.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda