Redresoare si roboti pornire  

1-8 din 8 produse

Ultimele produse vizualizate

Redresoarele sunt aparate electrice care sunt folosite pentru transformarea curentului electric alternativ (AC) in curent electric continuu (DC). Redresoarele electrice pot avea mai multe folosinte: pentru alimentarea consumatorilor de curent continuu de la retelele de curent alternativ, pentru legatura electrica intre doua retele situate aflate la distanta mare, pentru masuratori electrice a diferitelor dispozitive etc. In mare parte redresoarele electrice se folosesc pentru incarcarea bateriilor care pornesc motoare care folosesc combustibili fosili.

Exista redresoare care au intensitatea electricade 60-70 amperi putand fi folosite pentru incarcarea acumatorilor de capacitate mai mare folosite la pornirea motoarelor de autoturisme, atv, snowmobile sau tractoare, dar exista redresoare cu intensitatea mai mica care pot fi folosite pentru incarcarea acumulatorilor folositi pentru pornirea generatoarelor electrice sau a frezelor de zapada.

Redresoarele de dimensiuni mari sunt inchise printr-o carcasa metalica, tractiunea fiind realizata prin impingere, cu ajutorul rotilor atasate, iar redresoarele de dimensiuni mici sunt inchise in carcase de metal sau de plastic.
O parte din redresoarele electrice sunt folosite si ca robot de pornire pentru motoarele pe combustibili fosili, fara a mai fi nevoie de un acumulator. Conexiunea dispozitivelor de incarcare cu acumulatorii sau cu motorul cu ardere interna se face prin cabluri specifice pentru aceste operatiuni.

Toate produsele din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu constructori, ingineri si mici fiermieri. Totul sub deviza ca utilul trebuie sa se imbine cu calitatea, pentru ca nevoile casei tale sa fie indeplinite. Motiv petru care este foarte important sa gasesti caracteristicile potrivite ,astfel incat problemele tale sa fie rezolvate cat mai simplu si fara griji. Comanda online redresoare electrice in toate dimensiunile si formele, disponibile la un click distanta.

Alege din zecile de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de redresoare electrice si roboti auto! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Telwin, Giant, Proweld.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda