Accesorii baie   744 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Baia este una dintre cele mai importante camere ale unei case. Accesoriile de baie pot fi alese in functie de forma, culoare si utilitate. Pot fi in nuante complementare baii sau in culori de contrast pentru a da personalitate. Important este sa se potriveasca ambientului si sa fie parte integrata a amenajarii. Materialele din care sunt cel mai des create accesoriile de baie sunt: plasticul sanitar, sticla sau metal. Alegerea intre materiale poate fi facuta tinand cont si de rezistenta in timp, dar si de textura si aspect.

Organizarea si amenajarea ei sunt importante, atat pentru ambientul baii, cat si pentru a fi cat mai usor de folosit. Crearea unor trasee de folosire a baii este foarte importanta. Vei putea estima astfel care sunt zonele de trafic intens - traseul usa - vas toaleta de exemplu - si vei putea pozitiona perfect accesoriile de baie.

De la savoniera si bara port prosop pana la perie wc si cos rufe, este foarte important ca fiecare element sa fie la indemana pentru momentul in care sunt necesare. Poti opta pentru achizitia unui set complet de accesorii pentru baie (bara pentru prosop, inel pentru prosop, suport hartie igienica, agatatoare, savoniera, suport savoniera), dar ele pot fi cumparate si separat.

Toate accesoriile de baie din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori care stiu ca frumosul trebuie sa se imbine cu utilul. Comanda online savoniere, port prosoape, suport hartie igienica, disperson sapun, prosoape sau suporturi periute de dinte in toate dimensiunile si formele, disponibile la un click distanta.
Alege din zeci de modele din potrofoliul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de accesorii baie si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Hansgrohe, Ideal Standard, Sanwood, Bemeta sau Aquanova.

Produsul tău a fost adăugat în coș

Vezi coșul
atc pdc d
atc pdp m