Metode de plată

1.1. Preturile afișate în cadrul site-ului www.neakaisa.ro sunt exprimate în LEI (RON) și reprezintă prețuri totale, prin urmare conțin deja taxa pe valoare adăugată (TVA), precum și costurile de colectare, tratare și eliminare DEEE, acolo unde este cazul.

1.2. Prețul, modalitatea de plata și termenul de plată, după caz, sunt specificate în confirmarea de primire a comenzii, în confirmarea efectivă a comenzii / în confirmarea expedierii comenzii, comunicate prin email-ul cumpărătorului, fie telefonic de către un reprezentat al Vânzătorului.

1.3. Modalitățile de plată a comenzile plasate prin intermediul magazinul online www.neakaisa.ro sunt următoarele:

i. plata online cu cardul, prin sistemul securizat MobilPay;

ii. plata online, în rate fără dobândă*, cu cardul:

a. Plata in rate fără dobândă* cu carduri de credit emise de următoarele bănci: Credit Europe Bank – 2, 3, 4, 6 rate | Banca Transilvania – 2, 3, 6 rate | Garanti Bank – 3, 6 rate | Alpha Bank - 2, 3, 4, 6 rate. Pentru aceasta opțiune, este necesar sa selectați ”Plata online cu card debit sau credit Star BT, Alpha, Garanti, Card Avantaj”, apoi opțiunea care oferă plata în rate prin aceste carduri, iar după completarea câmpului ”număr card”, dacă folosiți un card de credit, va apărea opțiunea de ”rate” de unde selectați numărul de rate dorit.

*Rate fără dobândă în măsura în care se respectă de către client contractul încheiat de acesta și banca emițătoare a cardului, operatorul economic NEAKAISA prin procesator MobilPay nu este responsabil de distribuirea ratelor, colectarea acestora sau calcularea penalităților, dacă este cazul. Toate acestea intră sub incidența relației contractuale dintre client și banca emițătoare.

iii. ordin de plata/transfer bancar**, pe baza unei facturi proforme emise în momentul plasării comenzii;

**In cazul alegerii acestei modalități de plata, livrarea produselor se va face după încasarea contravalorii comenzii.

iv. plata ramburs*** cu numerar, efectuată atunci când se livrează comanda;

***Anumite tipuri de produse pot necesita plata în avans pentru a putea fi livrate pe curier specializat care nu are opțiunea de încasare ramburs. În aceste cazuri, în procesul de prelucrare comandă, un operator vă va transmite toate informațiile necesare pentru efectuarea plații prin telefon, email sau alt mijloc de comunicare. Câteva dintre categoriile la care face referire acest punct, fără a se limita doar la acestea sunt: căzile freestanding, gresie si faianță, obiecte sanitare si mobilierul de baie, livrate in număr multiplu, etc.

Conform legii, persoanele fizice nu pot plăti sume mai mari de 10.000 RON cash (la livrare sau prin ridicare de la sediu), iar persoanele juridice au o limitare de 5.000 RON. Pentru comenzile care depășesc această sumă, vă rugăm să contactați Vânzătorul pentru a stabili o variantă diferită de plată.

v. Plata în numerar sau cu cardul la punctul de ridicare din Strada Atelierului, nr 20, sector 1, București.

1.4. Pentru plata prin card, datele cardului de plata al Clientului/Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile NEAKAISA și nici nu vor fi stocate de Vânzător sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizație a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

1.5. În anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul dispozitivelor mobile care au aceasta facilitate.

1.6. Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul / Utilizatorul / Cumpărătorul este sfătuit sa nu rămână logat pe site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele sale. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisa și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex: sa conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

1.7. In cazul plății online cu cardul/plata online, cu card de credit sau card de debit, debitarea sumei aferente se va face imediat, iar expedierea produselor se va face imediat după procesarea comenzii. In cazul transferului bancar expedierea produselor se va face după încasarea de către NEAKAISA a contravalorii produselor. Procesarea plăților online cu cardul de debit sau credit se face cu MobilPay.

1.8. Informațiile prezentate în această Secțiune, respectiv Secțiunea ”Metode de plată”, se completează și corelează cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului, regăsite aici.