Metode de plată

Comenzile plasate in magazinul online pentru casa si gradina www.neakaisa.ro pot fi achitate astfel:

  • Plata ramburs* cu numerar, facuta atunci cand se livreaza comanda
  • Plata online cu cardul prin sistemul securizat MobilPay sau EuPlatesc
  • Plata in rate cu carduri de credit emise de urmatoarele banci: 6 rate prin Card Avantaj sau 6 rate prin Bonus Card de la Garanti BBVA. Pentru aceasta optiune, este necesar sa selectati PLATA cu CARDUL, optiunea care ofera plata in rate prin aceste 2 carduri, iar dupa completarea campului Nr. Card, daca folositi un card de credit, va aparea optiunea de rate de unde selectati numarul de rate dorit.
  • Plata in rate** cu carduri de credit emise de urmatoarele banci: 24 rate cu Alpha Bank, 12 rate cu card Star BT, 8 rate cu BCR, 6 rate cu BRD Finance, 6 rate cu First Bank. Pentru aceasta optiune, este necesar sa selectati PLATA cu CARDUL, optiunea care ofera plata in rate prin aceste carduri, iar dupa completarea campului Nr. Card, daca folositi un card de credit, va aparea optiunea de rate de unde selectati numarul de rate dorit.
  • Plata prin transfer bancar***, pe baza unei facturi proforme emise în momentul plasării comenzii
  • Va asteptam si la punctul de ridicare din Strada Atelierului, nr 20, sector 1, Bucuresti, unde puteti plati cash sau cu cardul.

* Anumite tipuri de produse pot necesita plata in avans pentru a putea fi livrate pe curier specializat care nu are optiunea de incasare ramburs. In aceste cazuri, in procesul de prelucrare comanda, un operator va va transmite toate informatiile necesare pentru efectuarea platii prin telefon, email sau alt mijloc de comunicare. Cateva dintre categoriile la care face referire acest punct, fara a se limita doar la acestea sunt: cazile freestanding, gresie si faianta, obiecte sanitare și mobilierul de baie, livrate in numar multiplu, etc.

**Rate fara dobanda in masura in care se respecta contractul incheiat intre client si banca emitatoare a cardului, operatorul economic Bbmk Steel Srl prin procesator euplatesc.ro nu este responsabil de distribuirea ratelor, colectarea acestora sau calcularea penalitatilor daca este cazul. Toate acestea intra sub incidenta relatiei contractuale dintre client si banca emitatoare.

***Livrarea produselor se va face după încasarea contravalorii comenzii.

Nota:  Conform noilor reglementari, persoanele fizice nu pot plati sume mai mari de 10.000 RON cash (la livrare sau prin ridicare de la sediu), iar persoanele juridice au o limitare de 5.000 RON. Pentru comenzile care depasesc aceasta suma, va rugam sa ne contactati pentru a stabili o varianta diferita de plata.