Vase WC Grohe  

1-60 din 64 produse

Întrebări frecvente

Vasul wc suspendat poate fi montat pe orice sistem încastrat?

Da, toate modelele de vase suspendate se pot monta pe orice model de sistem încastrat și dedicat vaselor de toaletă.

Vasul wc suspendat conține și capacul pentru vas?

Dacă în denumirea produsului nu este menționată denumirea set vas wc plus capac, atunci capacul trebuie achiziționat separat.

Vasele pe pardoseală se pot monta pe rezervoare încastrate cu cadru?

Nu, din punct de vedere constructiv acestea nu se pot monta pe rezervoare cu cadru ci pe rezervoare simple. Vasele pe pardoseala nefiind suspendate, nu este necesar cadrul metalic. Racordurile de admisie/ evacuare diferă la vasele suspendate față de cele pe pardoseală, de aceea trebuie achiziționat un rezervor încastrat, dar fără cadru metalic.

Ce înseamnă btw din denumirea produsului vas wc pe pardoseală btw?

Back To Wall (btw) reprezintă denumirea vaselor de toaletă care au partea din spate completă, acoperind total scurgerea și alimentarea.

Ce înseamnă Rimless?

Rimless este denumirea tehnologiei de spălare fără ramă a vaselor de toaletă. Este o inovație din punct de vedere acces la suprafața vasului, având posibilitatea ca acesta sa fie curățat aproape în totalitate.

Ce înseamnă Direct Flush?

Direct Flush este tehnologia Rimless (fără ramă, asigură o spălare igienică) folosită de producătorul Villeroy&Boch.

Ce înseamnă Aquablade

Aquablade este tehnologia Rimless (fără ramă, asigură o spălare igienică) folosită de producătorul Ideal Standard.

Ce înseamnă Triple Vortex

Triple Vortex este tehnologia Rimless (fără ramă, asigură o spălare igienică) folosită de producătorul Grohe. Spălarea vasului se face prin intrarea apei din 3 puncte diferite, poziționate in așa fel încât seamănă cu mic vârtej.

Ce înseamnă Aquaclean

Aquaclean este gama de produse Smart de la Geberit care conține capace cu funcție de bideu electric, vase de toaleta cu funcție de bideu electric și multe alte caracteristici pentru un confort total

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Un vas wc este in primul rand un obiect de utilitate. Insa, amenajarea baii nu a ramas in ultimii ani doar dotarea ei cu obiecte sanitare indispensabile, ci s-a dezvoltat o intreaga latura de design interior pentru crearea unui ambient cat mai potrivit acestei camere. Supusa acelorasi reguli de design ca orice alta camera, baia este conform ultimelor trenduri una dintre cele mai provocatoare amenajari interioare. Importanta toaletei a crescut odata cu studiile care au descoperit ca petrecem mult mai mult timp in baie decat ne simtim confortabil sa recunoastem. Este unul dintre principalele motive pentru care alegerea unui vas wc este foarte importanta pentru a crea un ambient primitor si a facilita o utilizare usoara a intregii camere.

Pe langa forme,alegerea intre linii drepte, curbe, unghiuri si umbre, un aspect care trebuie mereu luat in considerare este tipul de montaj al unui vas wc.

Un vas wc suspendat nu atinge podeaua, el este prins de un rezervor incastrat care il sustine. Cele mai mari avantaje ale unui astfel de vas toaleta este ca ocupa putin spatiu, rezervorul este ascuns in perete si nu trebuie curatat, iar zona de sub wc este foarte usor accesibila pentru o curatenie impecabila. Este varianta cea mai in trend, folosita foarte des in bai moderne, industriale sau minimaliste. Posibilitatile de amenajarea sunt nenumarate, precum si dimensiunile si formele disponibile.
Daca alegi un vas wc pe pardoseala, trebuie sa alegi si intre: rezervor incastrat sau rezervor asezat pe vas. In general, un vas wc cu rezervor este foarte usor de montat si de pus in functiune, iar variantele de design sunt numeroase, astfel incat pot fi gasite modele care sa se potriveasca oricarei amenajari.

Toate modelele de vas wc pe care le gasesti pe Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, constructori si arhitecti. Un aspect foarte important in alegerea gamelor este combinatia dintre practic si frumos. Baia perfecta este atat placuta privirii, cat si practica. Optand pentru dimensiuni care sa se incadreze perfect in decor si formele potrivite, baia va arata impecabil si va fi fi folosita cu placere.

Comanda online vas wc suspendat, vas wc pe pardoseala, vase de toaleta toate dimensiunile si formele, disponibile online cu toate detaliile necesare alegerii corecte.
Alege din sute de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de vase wc si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Ideal Standard, Kolo, Dalet, Rak Ceramics, Vitra, Vidima, Catalano, Gala, Cersanit si multi altii.

Produsul tău a fost adăugat în coș

Vezi coșul
Livrare gratuita
Transport gratuit