Sisteme de Dus  

Ultimele produse vizualizate

Un sistem de dus este mai mult decat un accesoriu, este o experienta. Orice ti-ai dori, de la un dus care sa te ajute sa te trezesti dimineata, pana la un dus fierbinte pentru relaxare inainte de noapte, un sistem de dus este o solutie. Exista mai multe variante, de la pare si furtunuri, pana la coloane de dus, fiecare cu avantajele ei.

Modelele sunt diferite, existand cate ceva potrivit pentru fiecare tip de preferinta. De la forme patrate, pana la linii curbe, de la un stil de curgere a apei pana la variante complexe cu 5 sau 6 stiluri, exista o solutie pentru fiecare tip de ambient. Dusul a devinit un ritual care te ajuta fie sa fii pregatit pentru o noua zi, fie sa te relaxezi dupa o zi lunga. Indiferent de scopul dusului, un sistem de dus va fi o aditie importanta pentru baia ta.
Chiar daca poate parea initial o alegere usoara, exista suficiente variante, astfel incat decizia sa nu fie chiar simpla. Pe langa stilul amenajarii, ar trebui sa iei in considerare si finisajele, culorile, liniile de contur, dar si functiile.

Exista functii inovatoare care pot face din dus o experienta diferita. Poti opta pentru schimbarea programului de curgere a apei cu doar apasarea unui buton, sau chiar pentru un sistem termostatat care va mentine apa la o temperatura constanta pentru un confort maxim.

Toate variantele de sisteme de dus de pe magazinul online Neakaisa.ro sunt alese impreuna cu arhitecti, designeri de interior si constructori, astfel incat fiecare sistem sa imbine o estetica unitara cu functionalitate ireprosabila. Astfel, fiecare baterie va fi un element de design pe care il vei folosi cu placere.

Comanda online sisteme de dus si ai la dispozitie zeci de modele disponibile de la unii dintre cei mai mari producatori: Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Kludi, Steinber.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda