Termostate ambient  

1-1 din 1 produse

Ultimele produse vizualizate

Un termostat de ambient este un dispozitiv ce îți permite reglarea temperaturii dintr-o încăpere. Poți avea un singur termostat în toată casa, ce comunică direct cu centrala termică sau poți avea cate un termostat de ambient în fiecare cameră, care comunică cu o unitate centrală. Termostatul ambiental pornește și se oprește în funcție de modificările de temperatură înregistrate în încăpere, fiind sensibil la variațiile termice din locuință. 

Descoperă gama de termostate ambientale

Indiferent de câte termostate vrei să ai în casă, acestea sunt de mai multe feluri, în funcție de nevoile fiecăruia și trebuie să iei în considerare câteva aspecte, atunci când alegi un termostat ambient.

Termostatele electronice funcționează pe baza unor oscilații a parametrilor ce indică semnale centralei, când trebuie să pornească, în funcție de temperatura ambientală setată. Acestea vin în mai multe variante, cum ar fi cu fir sau fără fir, dar și cu opțiunea de programare a intervalului orar de funcționare.

Termostatele programabile sunt mai moderne, cu display LCD, ce permit programarea temperaturii în funcție de orarul zilnic sau de zilele săptămânii, pentru a se mula exact stilului tău de viață.

Termostatele wireless sunt cea mai nouă generație de termostate, care permit reglarea și programarea temperaturii de la distanță, cu ajutorul telefonului sau a unei tablete. Un termostat ambient wireless trebuie să fie conectat la internet și este perfect pentru toți pasionații de gadget-uri. 

Modele de termostat ambient disponibile la Neakaisa.ro

La Neakaisa.ro îți oferim diferite modele de termostat ambient care te vor ajuta la reglarea și menținerea unei temperaturi constante. Poți alege între termostat centrală wireless, termostat cu sau fără fir și inclusiv termostate cu afișaj LCD, programabile. Toate acestea se potrivesc perfect cu aproape orice sistem de încălzire prin pardoseală, disponibile în site-ul nostru.

Indiferent de nevoile tale, la noi găsești un termostat ambient care să se potrivească în casa ta. Dacă nu ești sigur ce produs să alegi, echipa Neakaisa.ro îți oferă consultanță gratuită pentru toate produsele din portofoliu. Tot ce trebuie să faci tu este să alegi termostatul de care ai nevoie, iar noi îl livrăm la tine acasă, în siguranță.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 500 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda