Vase WC Geberit

83 produse

Tip Afisare:

1-60 din 83 produse

Ultimele produse vizualizate

Un vas wc este in primul rand un obiect de utilitate. Insa, amenajarea baii nu a ramas in ultimii ani doar dotarea ei cu obiecte sanitare indispensabile, ci s-a dezvoltat o intreaga latura de design interior pentru crearea unui ambient cat mai potrivit acestei camere. Supusa acelorasi reguli de design ca orice alta camera, baia este conform ultimelor trenduri una dintre cele mai provocatoare amenajari interioare. Importanta toaletei a crescut odata cu studiile care au descoperit ca petrecem mult mai mult timp in baie decat ne simtim confortabil sa recunoastem. Este unul dintre principalele motive pentru care alegerea unui vas wc este foarte importanta pentru a crea un ambient primitor si a facilita o utilizare usoara a intregii camere.

Pe langa forme,alegerea intre linii drepte, curbe, unghiuri si umbre, un aspect care trebuie mereu luat in considerare este tipul de montaj al unui vas wc.

Un vas wc suspendat nu atinge podeaua, el este prins de un rezervor incastrat care il sustine. Cele mai mari avantaje ale unui astfel de vas toaleta este ca ocupa putin spatiu, rezervorul este ascuns in perete si nu trebuie curatat, iar zona de sub wc este foarte usor accesibila pentru o curatenie impecabila. Este varianta cea mai in trend, folosita foarte des in bai moderne, industriale sau minimaliste. Posibilitatile de amenajarea sunt nenumarate, precum si dimensiunile si formele disponibile.
Daca alegi un vas wc pe pardoseala, trebuie sa alegi si intre: rezervor incastrat sau rezervor asezat pe vas. In general, un vas wc cu rezervor este foarte usor de montat si de pus in functiune, iar variantele de design sunt numeroase, astfel incat pot fi gasite modele care sa se potriveasca oricarei amenajari.

Toate modelele de vas wc pe care le gasesti pe Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, constructori si arhitecti. Un aspect foarte important in alegerea gamelor este combinatia dintre practic si frumos. Baia perfecta este atat placuta privirii, cat si practica. Optand pentru dimensiuni care sa se incadreze perfect in decor si formele potrivite, baia va arata impecabil si va fi fi folosita cu placere.

Comanda online vas wc suspendat, vas wc pe pardoseala, vase de toaleta toate dimensiunile si formele, disponibile online cu toate detaliile necesare alegerii corecte.
Alege din sute de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de vase wc si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Ideal Standard, Kolo, Dalet, Rak Ceramics, Vitra, Vidima, Catalano, Gala, Cersanit si multi altii.