Accesorii persoane dizabilitati

0 produse

Tip Afisare:

1-0 din 0 produse

Ultimele produse vizualizate

Toata lumea trebuie sa aiba acces in baie ca loc igienizare si ingrijire, inclusiv persoanele cu dizabilitati. Fie ca dizabilitatea este temporara sau definitiva, aceste persoane au nevoi speciale inclusiv in baie. De aceea, ne-am gandit sa punem la dispozitia lor accesorii care sa le permita accesul la toaleta si pozitie comoda sa se poate spala pe maini la lavoar. O baie dotata cu manere de sustinere prinse in perete, fie ele fixe sau mobile si cu o rama ajustabila pentru lavoar, e o baie in care o persoana cu dizabilitati se poate descurca singura.

Diversificarea sortimentelor de produse pentru persoanele cu dizabilitati și orientarea către acestia fac parte din obiectivele de bază ale oricarui brand, rezultând produse cu forme clare si bine definite, design deosebit și foarte mare usurință în utilizare, fabricate din materiale metalice de calitate: oțel și alamă. Produsele beneficiază de garanție pe termen lung, fiind proiectate intr-un design simplu și atractiv în conformitate cu necesitatile cerintelor.

Pe langă produsele uzuale casnice, în portofoliu se vor regasi și produse destinate hotelurilor și băilor pentru persoane cu dizabilități, accentul fiind pus pe funcționalitate, varietate de forme și dimensiuni, iar produsele sunt certificate de institutul de stat pentru încercări și corespund legislației cu privire la instalarea produselor în spații pentru persoane cu dizabilitați.

Toate produsele destinate persoanelor cu dizabilitati din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori. Cu atentie pentru detalii si pentru organizarea practica si estetica a fiecarei camere, amenajarea baii are un rol aparte atat in proiecte rezidentiale, cat si in cele specifice industriilor HoReCa. Pe langa design, forma si dimensiune, ele sunt alese si pentru durabilitate si rezistenta in timp.

Comanda online produse care se potrivesc ambientului si specificului. Alege din zeci de modele cu dimensiuni si forme diferite. Poți alege din zeci de optiuni din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de accesorii pentru persoanele cu dizabilitati si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori consacrati si multi altii.