Baterii Bideu Grohe Fiabile si Durabile  

1-48 din 48 produse

Ultimele produse vizualizate

Despre baterii bideu si dus igienic

Bideul este un element de noutate si este specific bailor moderne. Este extrem de practic si contribuie la utilizarea inteligenta a spatiului disponibil in baie. Dupa alegerea vasului de bideu, la fel de importanta este si alegerea unei baterii pentru bideu. Pentru a avea un ambient unitar, este recomandat ca bateria de bideu sa fie asemanatoare, daca nu chiar din aceeasi gama cu restul bateriilor din baie.
Prin sincronizarea lor, se poate obtine un design unic al baii. Insa pe langa elementele vizuale care tin de estetica, este foarte important ca bateria pentru bideu sa fie aleasa in functie de mai multi factori - cine va folosi bideul si cat de des va fi folosit. Un element diferentiator al bateriilor de bieu este capatul mobil. Cu ajutorul acestuita, jetul de apa poate fi directionat in functie de preferintele fiecarui utilizator. Cu cat capatul bateriei poate fi repozitionat mai mult si are un joc mai permisiv, cu atat va fi mai simplu de utilizat de toti membri familiei.

Gama de baterii pentru bideuri si dusuri igienice

Si bateriile de bideu, la fel ca toate bateriile pentru baie, pot fi atat cu dubla comanda, cat si cu monocomanda. Cele cu dubla comanda beneficiaza de robineti separati pentru apa calda si apa rece, in timp ce bateriile de bideu cu monocomanda au o singura maneta care seteaza presiunea apei si raportul apa calda - apa rece. Cea mai igienica si mai simplu de utilizat este insa o a treia varianta, respectiv bateria cu senzor care porneste in momentul in care detecteaza miscare.

Toate modelele de baterii pentru bideu disponibile in site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu arhitecti, designeri de interior si constructori. Fiecare produs combina elemente de design cu o atentie crescuta pentru rezistenta si calitate. Scopul fiecarei game este sa creeze un ambient perfect, combinand elemente vizuale cu utilizarea propriu-zisa.

Comanda online baterii pentru bideu, si ai la dispozitie zeci de modele disponibile care se vor potrivi perfect ambientului pe care ti-l doresti pentru baia ta. Toate bateriile de bideu sunt electate din potrofoliul unor producatori renumiti pentru a avea la dispozitie o gama larga de optiuni! Vezi cele mai populare game de la producatori precum: Grohe, Ideal Standard, Teka, Kludi, Hansgrohe, Vitra, Gobe, Schell sau Steinberg.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda