Sisteme dus încastrate Hansgrohe cu functii inovative  

1-16 din 16 produse

Ultimele produse vizualizate

Dacă tocmai ți-ai terminat de construit casa, te pregătești de amenajat baia sau doar vrei să o redecorezi și ești un iubitor al stilului industrial și minimalist, atunci soluția pentru tine este un sistem duș încastrat.

Pe Neakaisa.ro găsești cele mai noi și inovatoare sisteme de duș încastrat, de forme, culori și dimensiuni diverse, potrivite pentru orice baie. Datorită finisajelor de excepție, acest sistem va fi punctul central din baia ta, care va evidenția frumusețea ambientului.

Un sistem duș încastrat este o instalație complexă, a cărui corp cu rol de divertor este ascuns în perete și doar părțile acționabile rămân expuse. Acest tip de sistem a căpătat o popularitate foarte mare, într-un timp relativ scurt, datorită eficienței sporite, dar și a aspectului minimalist ce îl oferă încăperii.

Cel mai mare beneficiu oferit de un sistem duș încastrat este de natură estetică, fără îndoială, datorită aerului elegant și sofisticat pe care îl are. Dar pe lângă asta, producătorii renumiți ce au dezvoltat astfel de sisteme, folosesc tehnologii inovatoare în procesul acestora de fabricare și oferă numeroase soluții de amenajare, datorită spațiului redus pe care îl ocupă.

Pe lângă aspectul frumos, sistemul de duș încastrat oferă o funcționalitate de remarcat, majoritatea modelelor ce se regăsesc pe site fiind prevăzute cu termostat care asigură un flux constant de apă, la temperatura setată de tine. 

Acest sistem de duș încastrat se potrivește cel mai bine cu modelele de cabine de duș de tip walk-in, oferindu-ți șansa să îți creezi propria ta oază de relaxare, chiar la tine acasă.

Comandă sistemul de duș care se potrivește băii tale și adu un plus de eleganță, cu modele de duș încastrat de la cei mai renumiți producători din domeniu. Echipa Neakaisa.ro îți va trimite produsele rapid și în siguranță, oriunde în țară.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda