Mobilier, accesorii & obiecte sanitare pentru baie  

Ultimele produse vizualizate

Fie că acum ai terminat de construit casa și începi decorarea băii, fie că o renovezi ori schimbi o simplă baterie, alege cele mai bune produse sanitare pentru baia ta și amenajeaz-o după ultimele trenduri. 

Indiferent de mărimea, forma sau stilul băii tale, creează o atmosferă modernă, cu obiecte sanitare cu design unic, ultimele tehnologii în materie de racorduri, rezervoare, rigole de duș, sau vase de toaletă cu tehnologie antibacteriană, care se spală singure.

Baia nu este o simplă încăpere căreia să nu îi dai importanță, ci este locul cate te ajută să te pregătești dimineața pentru o nouă zi sau să te relaxezi seara cu o baie fierbinte, după o zi de lucru istovitoare. Așadar, alegerea produselor sanitare cu ajutorul cărora îți vei amenaja baia, trebuie să fie făcută cu un plan bine stabilit, ținând cont de câteva aspecte.

Combinațiile corecte de obiecte sanitare baie pot crea atmosfera de care ai nevoie în baia ta. Astfel că pe site-ul nostru poți găsi produse sanitare, de la vase de toaletă potrivite unei băi moderne, lavoare cu iz industrial sau căzi de baie cu aer retro. Acestea pot crea ambientul ideal, armonizând încăperea, dar și modul în care este folosită de tine și ceilalți membri ai familiei.

Toate produsele sanitare de pe Neakaisa.ro sunt alese împreună cu designeri de interior, arhitecți și constructori care știu că frumosul trebuie să se îmbine cu utilul. Comandă online vase wc, lavoare, căzi, baterii, cabine de duș, în toate dimensiunile și formele tale preferate.

Alege din sute de modele din portofoliul celor mai cunoscuți producători de produse sanitare și amenajează baia exact așa cum ți-ai imaginat-o! Ai la dispoziție cele mai populare game de la producători precum: Ideal Standard, Besco, Kolo, Rak Ceramics, Dalet, Vidima, Cersanit, Gala, Vitra, Catalano, Duravit și mulți alții. 

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda