Ultimele produse vizualizate

Pisoarul este o alegere potrivita bailor comune. Prezent in camere de toaleta ale barurilor, hotelurilor, restaurantelor, salilor de teatru sau concert, este disponibil intr-o varietate de modele cu avataje diferite si tehnologii avansate.
Industria HoReCa trebuie sa acomodeze in acelasi timp mai multi utilizatori ai baii. In acest sens, sunt foarte importante atat igiena, cat si organizarea si dinamica spatiului. Prin folosirea corecta a pisoarelor, va si eficientizata utilizarea toaletei, in timp ce utilizatorii vor avea suficienta intimitate.

Gradul ridicat de igiena oferit de folosirea unui pisoar pentru baile dedicate barbatilor este un avantaj enorm, mai ales intr-o incapere care este intotdeauna purtatoare de microbi. Folosirea unui pisoar nu implica atingerea ceramicii, ceea ce impiedica transmiterea germenilor. Spalarea si intretinerea vaselor este mai facila decat in cazul vaselor wc, iar dezinfectarea se poate mentine cu ajutorul substantelor dezinfectante care se activeaza prin tragerea apei.

In orice baie este importanta utilizarea spatiului pentru ca este una dintre cele mai inghesuite camere ale casei. In industriile de specialitate, optimizarea cu ajutorul pisoarelor este cu atat mai importanta cu cat orice spatiu conteaza. Prin folosirea mai multor pisoare in loc de mai multe compartimente cu vase wc, poate fi degrevata coada specifica bailor prin permiterea mai multor utilizatori în acelasi timp.

Toate pisoarele din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori. Cu atentie pentru detalii si pentru organizarea practica si estetica a fiecarei camere, amenajarea baii are un rol aparte atat in proiecte rezidentiale, cat si in cele specifice industriilor HoReCa. Pe langa design, forma si dimensiune, ele sunt alese si pentru durabilitate si rezistenta in timp.

Comanda online modele de pisoar care se potrivesc ambientului si specificului baii. Alege din zeci de modele cu dimensiuni si forme diferite.
Poți alege din zeci de optiuni din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de obiecte sanitare din ceramica si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Besco, Vitra, Dalet, Ideal Standard, Rak Ceramics, Kolo, Vidima, Catalano, Gala, Cersanit si multi altii.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda