Paravane de cadă Rea  

1-18 din 18 produse

Ultimele produse vizualizate

Despre paravane cada

Paravanele de sticlă pentru cadă reprezintă soluția ideală pentru cei care își doresc funcționalitatea unei cabine de duș, dar și beneficiile unei căzi. Dacă ai o baie cu spațiu limitat, utilizarea unui paravan este ideală pentru a avea un design modern și a păstra curățenia spațiului.

Ce utilitate au paravanele pentru cadă?

Ideale pentru a face o schimbare în baie, paravanele pentru cadă reprezintă soluția perfectă pentru a înlocui perdeaua de duș. Sunt recomandate celor care își doresc:

- o barieră solidă pentru a preveni dispersia apei în baie și limitarea acesteia la zona interiorului căzii.

- mai multă lumină în baie, care de multe ori este redusă de prezența unei perdele de duș.

- un aspect curat, modern și simplu al băii.

Atunci când optezi pentru instalarea unui paravan de sticlă pentru cadă, este indicat să achiziționezi și un set de duș aparent sau unul încastrat, împreună cu o baterie de cadă. Utilizarea produselor din aceeași gamă oferă un aspect unitar.

Pentru un plus de confort este recomandată utilizarea paravanelor de baie care au o balama batantă, care permite deschiderea în ambele direcții, pentru ca montajul paravanului pe cadă să poată fi efectuat atât pe partea dreapta cât și pe partea stângă a acesteia. În felul acesta este garantată o instalare ușoară și rapidă în baia ta.

Cat de sigure sunt paravanele pentru cadă?

Paravanele pentru baie disponibile pe neakaisa.ro sunt realizate din sticlă securizată de 6 mm. Sticla securizată este obținută prin încălzirea și răcirea sticlei obișnuite într-un cuptor cu temperaturi înalte. Acest tratament îi conferă rezistență și durată extinsă de viață, iar în cazul unui accident, sticla securizată se sparge în bucăți mici, care reduc considerabil riscul provocării de vătămări sau daune. 

Paravanele de baie cumpărate de la neakaisa.ro au garanție de 2 ani de zile. Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale și pentru a te ajuta să alegi produsul ideal pentru baia ta.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda