Lavoar Fluminia

45 produse

Tip Afisare:

1-45 din 45 produse

Ultimele produse vizualizate

Orice baie, matrimoniala, de familie, a copiilor sau chiar baia de serviciu are un lavoar. Rolul lui este de necontestat si evident, asa ca nu mai trebuie decat sa alegi un model care sa se potriveasca designului pe care ti-l doresti si sa fii sigur ca dimensiunile sunt potrivite.

Indiferent de stilul pe care ti-l doresti, de la industrial la clasic sau shabby chic, alegerea unui lavoar este foarte importanta. Aspectele de care trebuie sa tii cont, pe langa design, sunt: dimensiunea si variantele de montaj. Lavoarul suspendat este prima alegere pentru amenajari in stil industrial sau minimalist. El ocupa cu tot cu montare mai putin spatiu, ceea ce il face perfect pentru bai mici sau medii. Lavoarul pe blat este ideal pentru bai amenajate moderne. Poate fi montat atat pe un blat simplu, cat si pe un dulap care are si rol de depozitare, fiind recomandat pentru bai unde vor fi multe produse cosmetice sau de curatare. Lavoarul clasic, cu piedestal, este foarte popular in bai cu aer clasic,shabby chic sau retro. Un lavoar freestanding va fi intotdeauna optiunea ideala pentru bai cu personalitate care au spatiu suficient sau nu necesita spatii mari de depozitare.

Toate modelele de lavoar de pe Neakaisa sunt alese impreuna cu arhitecti, constructori si designeri de interior. Totul sub deviza tot ceea ce este frumos trebuie sa fie si util. Baia perfecta este atat placuta privirii, cat si practica. Optand pentru dimensiuni care sa se potriveasca perfect si formele ideale, astfel incat baia sa arate impecabil si sa poata fi folosita cu drag.

Comanda online lavoar pe blat, lavoar suspendat, lavoar freestanding, lavoar cu piedestal, in toate dimensiunile si formele, disponibile online cu toate detaliile necesare alegerii corecte.
Alege din sute de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de lavoare si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Ideal Standard, Kolo, Dalet, Rak Ceramics, Vitra, Vidima, Catalano, Gala, Cersanit si multi altii.