Activitatea cu publicul în birourile noastre si ridicarea produselor de la sediul din str. Nuvelei 3 sunt temporar suspendate. Comenzile cu livrare prin curier sunt onorate în regim normal.

Lampi gradina

0 produse

Tip Afisare:

1-0 din 0 produse

Ultimele produse vizualizate

Lampile solare reprezinta o solutie de iluminat in gradina extrem de economic. Iluminatul in exterior cu ajutorul lampilor solare este cel mai adesea decorativ. Orice seara petrecuta in gradina de vara va fi mult mai placuta daca veti fi inconjurati de luminile lampilor solare.

Poti alege o lampa solara care sa creeze o atmosfera feerica, poti economisi energie si in acelasi timp iti vei transforma gradina intr-un spatiu magic.Cu ajutorul lor pot fi luminate aleile de acces in curte, terasele si chiar intrarea in casa.
Lampile solare nu au nevoie de o sursa de electricitate, ele se incarca de la soare si lumineaza noaptea cu ajutorul energiei solare inmagazinate in timpul zilei in acumulatorii inclusi in interiorul lampilor. Tocmai, datorita acestor acumulatori avem libertate in amenajarea si aranjarea dupa propriile gusturi nefiind nevoiti sa sapam canale, sa spargem betoane si sa tragem tragem cabluri pentru amplasarea acestora.

Aunci cand alegem lampa de veghe trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte. Mai exact in orientarea noastra se va tine cont de tipul de lampa pe care il dorim, de intensitatea luminii, de acumulatorii lampilor de raza de actiune sau de modificarea setarilor lor.
Lampile solare pentru iluminarea aleilor au o intensitate luminoasa mai redusa iar lampile utilizate pentru securitate trebuie sa aiba o raza mai mare de actiune. Exista lampi care permit schimbarea acumulatorilor iar asta va face ca utilzarea lor sa fie cat mai indelungata. Unele dintre acestea au chiar mai multe setari oferind mai multe optiuni pentru iluminat. Trebuie sa tinem cont si daca avem o raza mai mare pe care trebuie sa o iluminam, in acest caz va fi nevoie sa achizitionam un necesar care sa ne asigure confortul dorit.
De la noi puteti comanda lampi simple, lampi cu LED, lampi confectionate din diverse material ( ceramica, plastic, sticla, piatra, inox), lampi de diverse dimensiuni si forme. Avem lampi de gradina tip stick sau tip vas, lampi cu numar sau tip glob, lampi sub forma de bol, modele foarte frumoase si la preturi accesibile.