Ultimele produse vizualizate

Iti doresti ca baia ta sa fie pe cat de simpla, pe atat de moderna? Alege o masca de chiuveta usor de montat si usor de integrat in orice baie! Magazinul online Neakaisa.ro iti pune la dispozitie o gama variata de baze pentru lavoarul de la baie cu dulap sau fara.

Deoarece vrem sa va oferim produse calitative, ergonomice si moderne, colaboram doar cu producatori de top. Astfel, orice dulap lavoar pentru baie achizitionat de pe Neakaisa.ro este atent selectionat pentru a raspunde nevoilor de utilitate si design ale oricarei bai.

Avand la dispozitie zeci de modele, poti alege o masca de chiuveta care va deveni si un element de decor in amenajarea baii.

Fiind unul dintre cele mai des folosite spatii ale casei, baia este extrem de importanta, iar mobilierul trebuie sa respecte cateva cerinte. Incepand de la instalarea lui - acesta trebuie sa fie usor si rapid de montat. Mai apoi, pentru a trece testul timpului, acesta trebuie sa fie dintr-un material durabil, sa reziste la apa, patare sau substante chimice. Dulapul pentru lavoarul de baie se recomanda a fi sters cu materiale moi, uscate si curate, cel putin o data pe saptamana sau atunci cand este nevoie, daca apar eventuale stropiri cu apa care ar putea duce in timp la deteriorarea acestuia.

Pentru a crea un ambient perfect iti recomandam sa vezi si lavoarele de baie impreuna cu bateriile de lavoar moderne disponibile pe site pentru mai multe idei.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda