Cazi dreptunghiulare Ideal Standard  

1-32 din 32 produse

Ultimele produse vizualizate

Despre cazile de baie dreptunghiulare

Baia poate reprezenta spațiul tău de evadare pe care trebuie să-l decorezi și amenajezi pentru a-ți oferi acea stare de bine, dar să fie și practică în același timp. Unul dintre elementele cele mai importante din această încăpere o reprezintă cada, iar alegerea ei poate fi uneori dificilă.

Cada de baie dreptunghiulara sau rectangulara rămâne cel mai des întâlnit model clasic din orice baie, chiar dacă aceasta este amenajată într-un stil modern sau minimalist. Aceasta oferă o eleganță aparte și se poate integra în aproape orice design. Deoarece clasicul nu se va demoda niciodată, alegerea unei căzi rectangulare este foarte populară și datorită multitudinii de dimensiuni ce se regăsesc pe site-ul nostru, aceasta poate fi încadrată cu mare succes în orice baie, oricât de mică sau neîncăpătoare ar părea la prima vedere.

Cum alegi cada dreptunghiulară potrivită?

În primul rând, trebuie să iei în considerare dimensiunea băii și spațiul unde va fi amenajată cada dreptunghiulara. Fie că optezi pentru o cadă mică sau una mare și dacă ai în plan placarea cu faianță sau piatră a pereților, consultă-te cu echipa care se va ocupa cu placarea astfel încât să ai informația cât mai precisă cu privire la spațiul disponibil, și să nu ai parte de surprize neplăcute în momentul instalării ei. Este foarte important să găsești dimensiunile și forma potrivită, pentru ca la finalul amenajării, baia să arate impecabil.

Poți alege între o cadă baie dreptunghiulara din acril sau oțel emailat și cadă de baie ranforsată cu rășină și fibră de sticlă, în funcție de preferințe. Căzile din acril prezintă avantaje în ceea ce privește varietatea de culori disponibile, dar și întreținerea și curățarea cu ușurință.

Sub deviza că baia trebuie să fie practică, dar și frumoasă în același timp, toate produsele de pe site-ul Neakaisa.ro sunt alese împreună cu designeri de interior, arhitecți și constructori.

Comandă cu încredere de pe site-ul nostru și alege din zecile de modele de căzi de baie rectangulare din oferta Neakaisa.ro. Ți-am pregătit un portofoliu variat, de la cei mai renumiți producători de obiecte sanitare precum Gala, Ideal Standard, Besco, Vitra, Duravit, Dalet, Kolo, Vidima, Kolpa, Kaldewei, Cersanit și mulți alții. 

Alege cada rectangulară preferată și amenajează-ți baia exact așa cum ai visat!

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda