Cadite dus Rea  

1-50 din 50 produse

Ultimele produse vizualizate

Cădița de duș este esențială în orice baie se regăsește o cabină de duș sau care nu este suficient de mare pentru a fi montată o cadă. Cădițele pentru duș reprezintă o opțiune confortabilă, de luat în seamă în amenajarea unei băi.

Am pregătit pentru tine o gamă variată de cădițe baie, din care poți alege exact ceea ce se potrivește stilului tău de viață și al familiei tale.

Alege o cădiță de duș care să se potrivească cu designul băii tale

Atunci când alegi o cădiță duș, trebuie să ai în vedere în primul rând dimensiunea băii, pentru a stabili dacă o vei combina cu o cabină de duș sau cu un paravan tip walk-in. În funcție de dimensiunea și designul băii, poți alege între o cădiță rectangulară sau una semirotundă, adaptată la dimensiunea potrivită pentru baia ta.

Ține cont de designul băii tale când montezi o cădiță de duș, pentru a se potrivi stilului și temei alese. Dacă ai o baie minimalistă, cu suficient spațiu, poți alege o cădiță de duș mai mare, fără să o mai combini cu o cabină de duș clasică, ci cu paravane de duș walk in. Efectul obținut este unul spectaculos și te bucuri de un spațiu confortabil pentru un duș relaxant și înviorător.

Cădițele de baie pătrate sunt versatile și reprezintă o soluție la îndemână, atât pentru uzul casnic, cât și pentru folosirea lor în spații publice, cum ar fi sălile de sport.

Tipuri de cădițe de baie disponibile la Neakaisa.ro

La Neakaisa.ro găsești cădițe baie foarte rezistente, realizate din oțel emailat, de cea mai bună calitate și ideale pentru toate tipurile de băi, cu forme rectangulare sau semirotunde. Poți alege modelul potrivit dintr-o multitudine de modele, pentru a-ți crea spațiul de relaxare din baie, exact așa cum îți dorești. 

Comandă cu încredere, iar echipa noastră va livra rapid produsele alese.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda