Bideuri design modern OMNIRES  

1-6 din 6 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Majoritatea bailor moderne sunt dotate si cu un bideu. Inventat in secolul 17 in Franta, conceptul s-a dezvoltat de-a lungul timpului pana la forma si utilitatea de astazi. Cele mai intalnite bai cu bideu sunt in Europa de Sud - Italia, Spania si Portugalia (in cele 3 tari in 1975 a devenit obligatorie totarea baii cu bideu), Europa Centrala, America de Sud si Japonia.
Popularitatea bideului este in continua crestere, fiind din ce in ce mai des intalnit si in baile moderne din restul lumii. A capatat o astfel de amploare datorita rolului sau practic si a interesului crescut pentru igiena. Este foarte usor de folosit atat pentru adulti, cat si pentru copii. Ceramica sanitara din care este facut permite o curatare si o dezinfectare rapida.

Sunt zeci de modele disponibile care sa se potriveasca atat intr-un ambient modern-minimalist, cat si in baile cozy shabby chic. Marii producatori de produse sanitare din ceramica sunt promotori ai seturilor de vas wc plus bideu. Pentru o baie armonioasa, se recomanda ca vasul de toaleta si bideul sa fie din aceeasi gama sau macar game asemanatoare, insa poti experimenta si prin combinarea unor forme distincte.

Bideurile pot fi cu sau fara capac, in functie de preferinte si pot fi suspendate sau pe pardoseala. In cazul celor suspendate, vei avea nevoie de o rama de bideu pentru instalare pe care o poti alege atat in functie de dimensiuni, cat si in functie de greutatea pe care estimezi ca va trebui sa o sustina.

Toate bideurile pe care le gasesti pe Neakaisa au fost selectate cu ajutorul designerilor de interior, a arhitectilor si a constructorilor. Scopul acestor colaborari este sa imbinam frumosul cu practicul. Pe langa accentele vizuale ale gamelor, trebuie aleasa cu grija atat dimensiunea cat si varianta de montaj, astfel incat baia sa poata fi folosita cu placere.

Alege din zeci de modele disponibile de bideu pe Neakaisa.ro. Poti vedea atat designul, cat si dimensiunile fiecarui model prezentat.
Ai la dispozitie potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de bideu si renoveaza baia exact asa cum iti doresti! Alege dintre cele mai populare game de la producatori precum: Ideal Standard, Kolo, Dalet, Rak Ceramics, Vitra, Vidima, Catalano, Gala, Cersanit si multi altii.

Produsul tău a fost adăugat în coș

Vezi coșul
Retur 120 de zile de la livrare
Retur  până la 120 de zile de la livrare