Baterii baie

Alege din: 546 produse

Baterie lavoar Kludi Zenta electronica

Baterie lavoar Kludi Zenta electronica

1.359,00 Lei 1.129,00 Lei
-17%
detalii
Baterie bideu Ideal Standard Tesi

Baterie bideu Ideal Standard Tesi

599,00 Lei 399,00 Lei
-33%
detalii
Baterie bideu Ideal Standard Gio

Baterie bideu Ideal Standard Gio

634,00 Lei 429,00 Lei
-32%
detalii
Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70

Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70

424,00 Lei 259,00 Lei
-39%
detalii
Baterie lavoar Ceraplan III Grande

Baterie lavoar Ceraplan III Grande

435,00 Lei 245,00 Lei
-44%
detalii

O baie perfecta este in frumoasa, dar mai important, este functionala. Fiecare element al ei este sincronizat cu nevoia de utilizare a spatiului intr-un mod practic. Atunci cand sunt alese modele de baterii pentru baie, este foarte important sa fie luate in considerare toate variabilele - dimensiuni, debit, elemente de design interior, mod de utilizare.

Bateriile pentru baie este recomandat sa fie asemanatoare intre ele, daca nu chiar parte din aceeasi gama. Fie ca este vorba doar despre bateria pentru lavoar si bateria pentru cada/dus, incadrarea lor in ambient este mult mai estetica atunci cand se tine cont de forma, sistem de comanda, culoare si stil. Toate aceste elemente trebuie sa fie un punct comun al tuturor bateriilor dintr-o baie.

Formele sunt dintre cele mai diverse - de la finisaje in linii drepte, pana la arcuri de cerc, in functie de ambient, poti alege din zeci de modele. Urmatorul pas este sa alegi tipul de comanda - dublu sau mono. Bateriile cu monocomanda au o singura maneta care seteaza debitul si raportul apa calda-rece, iar cele duo au, asa cum sugereaza si numele, 2 robineti separati, de regula unul pentru apa calda si unul pentru apa rece. Culorile sunt din ce in ce mai variate, de la clasicul finisaj cromat, pana la bronz, de la alb pana la negru. Alegerea unei culori tine foarte mult si de stilul pe care il vezi pentru baia ta. Moderna sau retro, este foarte important ca bateriile sa fie montate corect pentru a le asigura o rezistenta crescuta in timp.

Toate modelele de baterii pentru lavoar, baterii pentru cada, baterii pentru dus si baterii de bideu din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori. Combinand elemente de design cu o atentie crescuta pentru calitate si rezistenta, toate gamele de produse sunt alese pentru a crea confort intr-un ambient perfect amenajat.

Comanda online baterii pentru baie, si ai la dispozitie zeci de modele disponibile potrivite pentru orice tip de ambient. Toate bateriile de baie sunt electate din potrofoliul unor producatori renumiti pentru a avea la dispozitie o gama larga de optiuni! Vezi cele mai populare game de la producatori precum: Kludi, Grohe, Ideal Standard, Teka, Hansgrohe, Gobe, Schell, Steinberg sau Vitra.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00

0786386444 office@neakaisa.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.