Baterii lavoar

Alege din: 194 produse

Baterie lavoar Kludi Zenta electronica

Baterie lavoar Kludi Zenta electronica

1.359,00 Lei 1.129,00 Lei
-17%
detalii
Baterie lavoar Ceraplan III Grande

Baterie lavoar Ceraplan III Grande

435,00 Lei 245,00 Lei
-44%
detalii
Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70

Baterie lavoar Hansgrohe Logis 70

424,00 Lei 259,00 Lei
-39%
detalii
Baterie alba lavoar Kludi Logo Neo

Baterie alba lavoar Kludi Logo Neo

434,00 Lei 359,00 Lei
-17%
detalii
Baterie lavoar Grohe Essence New XL

Baterie lavoar Grohe Essence New XL

1.254,00 Lei 969,00 Lei
-23%
detalii
Baterie alba lavoar Kludi Balance

Baterie alba lavoar Kludi Balance

1.199,00 Lei 904,00 Lei
-25%
detalii
Baterie lavoar Grohe Eurocube S

Baterie lavoar Grohe Eurocube S

999,00 Lei 699,00 Lei
-30%
detalii

Frumusetea unei bai sta in detalii. Alegerea fiecarui element va crea un ambient care te va ajuta sa te relaxezi dupa orice zi aglomerata. Una dintre zonele cele mai importante ale unei bai este cea din jurul unui lavoar. Are un rol puternic functional, fiind cel mai des folosit spatiu din aceasta camera. Alegerea unei baterii pentru lavoar este in egala masura importanta, deoarece sincronizarea dintre acestea trebuie sa fie perfecta, atat din punct de vedere practic, cat si estetic.

Sunt cateva tipuri principale de baterii pentru lavoar - bateria care se monteaza pe ceramica sau pe blat, bateria incastrata, montata in peretele din spatele lavoarului si bateria freestanding. Prima varianta este recomandata bailor moderne, cu o puternica inclinatie practica. Cu cat calitatea lor este mai mare, cu atat vor rezista mai mult, insa este foarte important si montajul acestora care necesita o atentie sporita. Bateria incastrata se monteaza direct in perete, fiind vizibile doar pipa si sistemul de comanda, iar bateria freestanding se monteaza pe pardoseala langa lavoar.

Toate bateriile sunt cu mono sau cu dubla comanda. In cazul celor mono, exista o singura maneta cu care se poate seta temperatura si debitul apei, in timp ce pentru bateriile cu dubla comanda exista 2 robineti, de regula unul pentru apa calda si unul pentru apa rece.

Toate modelele de baterii pentru lavoar, din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori. Imbina rezistenta si design-ul pentru a putea amenaja o baie cu un ambient frumos si practic.

Comanda online baterii pentru baie, baterii pentru lavoar si alege din zeci de modele disponibile potrivite pentru orice tip de ambient. Ai la dispozitie zeci de variante cu design deosebit, selectate din potrofoliul unor producatori renumiti de obiecte sanitare si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Vezi cele mai populare game de la producatori precum: Kludi, Grohe, Hansgrohe, Gobe, Ideal Standard, Schell, Steinberg, Teka sau Vitra.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00

0786386444 office@neakaisa.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.