Baterii Baie Moderne Grohe  

1-8 din 8 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Baterii lavoar baie, baterii cada sau dus, baterii bideu

Fie ca vorbim despre o baterie de lavoar sau chiuveta, una pentru cada sau dus, pentru bideu ori dus igienic, aceasta este obiectul cel mai intens utilizat dintr-o baie si necesita o atentie sporita atunci cand este aleasa. Pentru a evita deteriorarea in urma utilizarii intesive, o baterie pentru baie pe care o regasim si sub denumirea de robinet baie, trebuie sa fie de calitate, usor de intretinut si rezistenta in timp.

Care sunt tipurile de baterii baie

In functie de proiectul de amenajare pe care il ai in plan, poti alege de pe Neakaisa.ro modelul potrivit de baterie, dupa tipul de consumator:

1. baterie pentru chiuveta

2. baterie cada sau vana

3. baterie dus

4. baterie bideu sau baterie bideu dus igienic

Acestea se diferentiaza la randul lor pe langa culoare si design, prin tipul de montaj, unde avem: baterii incastrate, baterii pe blat, baterii pe lavoar, baterii pe pardoseala si baterii pe perete. Un alt element diferentiator este tipul de actionare a bateriei, care poate fi baterie cu temostat, baterie cu senzor, baterie cu temporizare, cu dubla comanda sau monocomanda.

Ce baterii sau seturi baterii iti recomandam

Opteaza pentru baterii care se potrivesc perfect cu baia ta, nu doar ca design, ci si ca functionalitate. Poti alege bateriile cu debit normal de apa sau unele tip cascada. Sau poti alege o baterie cu termostat, aceasta asigurand un flux constant de apa la temperatura perfecta, prin controlul precis al temperaturii si a debitului, fiind reconfortanta pentru familiile cu copii mici.

Poti opta si pentru baterii negre, baterii albe sau baterii aurii, gama culorilor fiind destul de variata.

Pe Neakaisa.ro poti alege din sute de modele de baterii de la cei mai cunoscuti producatori - Grohe, Rea, Kludi, Hansgrohe, Ferro, Ideal Standard, Teka, etc. -  ca sa-ti amenajezi baia asa cum ti-ai imaginat-o.

Arunca o privire asupra produselor noastre, iar daca ai nevoie de sfaturi sau indrumare, iti stam la dispozitie. Iti garantam calitatea produselor pentru ca baia ta sa fie amenajata dupa cum ai visat.

Produsul tău a fost adăugat în coș

Vezi coșul
Livrare gratuita
Transport gratuit