Masti, sifoane si suporturi cazi Besco  

1-52 din 52 produse

Ultimele produse vizualizate

Accesoriile pentru cazile de baie de orice fel sunt importante in vederea creeri ambientului perfect, dar sunt si utile pentru functionarea produselor sanitare in parametrii doriti.

Mastile pentru cazile de baie sunt necesare atunci cand nu se doreste zidirea sau incastrarea baii cu elemente de decor cum ar fi gresie, faianta sau piatra naturala. Beneficiul acestei modalitati de a monta o cada doar cu panouri laterale sau frontale este unul de ordin estetic.

Sifoanele pentru evacuarea apei sunt necesare pentru functionarea cazilor de baie. Acestea pot avea prea-plin sau pot fi simple in functie de cada. Materialul sifoanelor pentru cazi de baie este destul de variat, de la polipropilena sau alte materiale plastice, la fier inoxidabil. Totodata foarte multe dintre sifoane se potrivesc doar la cateva cazi din princina formelor si a dimensiunilor.

Accesorii pentru cazile de baie sunt si panourile de cada. Acestea sunt necesare astfel incat sa fie udata toata baia dupa un simplu dus. Panourile de cada sunt formate din geam securizat transparent, semi-transparent sau opac.

Tetierele pentru cazi, barile de sustinere, picioarele pentru sustinerea cazii sunt alte accesorii pentru cazile de baie.

Toate modelele de masti, sifoane si suporti cazi de pe Neakaisa sunt alese impreuna cu arhitecti, constructori si designeri de interior. Totul sub deviza tot ceea ce este frumos trebuie sa fie si util. Baia perfecta este atat placuta privirii, cat si practica. Optand pentru dimensiuni care sa se potriveasca perfect si formele ideale, astfel incat baia sa arate impecabil si sa poata fi folosita cu drag.

Comanda online panouri de cada frontale si laterale,sifoane de cada, suporti cazi, panouri de cada, in toate dimensiunile si formele, disponibile online cu toate detaliile necesare alegerii corecte.
Alege din sute de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de lavoare si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Ideal Standard, Kolo, Vitra, Vidima, Besco, Gala, Cersanit si multi altii.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 500 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda