Plasa de gard

1 produse

Tip Afisare:

1-1 din 1 produse

Ultimele produse vizualizate

Plasele de gard, ca si panourile de gard bordurat, sunt folosite in general la realizarea imprejmurilor, fie ele pentru spatiile casnice, sedii de firme sau alte tipuri de cladiri si proprietati. Plasele de gard sunt confectionate din sarma zincata, vopsita in sistem electrostatic sau acoperite cu un strat pvc pentru a avea o cat mai mare rezistenta in timp.

Daca aveti o zona mai mare, o curte sau un un teren mai mare de imprejmuit va fi mai avantajos sa folositi aceste suluri de plasa pentru ingradirea lui. Avantajul cel mai mare este ca suprafeta acoperita cu plasa de gard la sul este mai mare, iar imprejmuirea terenului se va face cu costuri mai reduse.
Amenajarea santierelor sau zonelor unde se desfasoara diverse lucrari cu plasa de gard este o alternativa de luat in seama deoarece dupa terminarea lucrarilor plasa de gard poate fi stransa foarte usor si refolosita la nevoie.

Plasa de gard zincata este o retea formata prin impletirea sau sudarea pe utilaje specializate a firelor de sarma zincata din care se obtin ochiuri patrate (50x50 mm) sau pe alte dimensiuni realizate la comanda. Plasa prezinta un grad semnificativ de flexibilitate, datorita proprietatilor constructive ce caracterizeaza firele de sarma. Impletiturile din sarma zincata sunt destinate in general consolidarilor galeriilor de mina, indiguirilor (gabioane) sau sunt folosite la imprejmuirea sau delimitarea spatiilor (sportive, agricole, viticole, pomicole, zootehnice, sere, parcuri etc)
Lungimea unui sul de plasa de gard este de 10 sau 25 metri, iar diametrul sarmei este intre 0,9 si 2,2 mm. Dimensiunea ochiurilor este de la 16x16 mm pana la ochuri de 100x150 mm. Greutatea unui sul poate varia datorita inaltimii sau lungimii acestuia.

Daca aveti in plan un gard din astfel de plase sau vreti sa le folositi pentru a face un cotet sau un alt tip de confectie metalica, gasiti la noi plasa de gard confectionate din sarma din otel galvanizat. Calitatea si preturile mici sunt garantate.