Sarma si cuie

0 produse

Tip Afisare:

1-0 din 0 produse

Ultimele produse vizualizate

In procesul de realizare a scheletului unei cladiri/constructii, din randul materialelor metalurgice necesare fac parte si diversele tipuri de cuie si sarma. Orice om gospodar va gasi intrebuintare de cuie sau sarma moale atunci cand mestereste la diferite lucrari pin propia gradina. Pe langa constructii utilizarea sarmelor si cuielor poate fi facuta cu succes in agricultura, in industria lemnului, in tot ce inseamna procesare si ambalare de diferite produse ori deseuri.

Cuiele sunt utilizate in constructii pentru a fixa si imbina elementele din lemn, in industria de mobila sau la confectionarea paletilor pentru transportul marfurilor., etc. Un cui de o calitate superioara este data de rezistenta lui la indoire atunci cand sunt puse in practica. Daca sarma otelita din care sunt facute nu este de calitate atunci cuiele se vor indoi foarte usor si consumul acestora va fi mult mai mare.
Cuiele sunt ambalate in cutii de 5 kg sau de 10 kg pentru ca manipularea lor sa fie facuta cu usurinta.

Cel mai adesea sarma moale neagra este utilizata in constructii la armare sau la cofrare. Legaturile pentru confectionarea stalpilor dintre barele de otel beton si etrieri se face cu sarma moale neagra de 1,18 mm iar la cofrare armaturilor ce urmaza a fi pregatite pentru turnare se foloseste sarma moale neagra de 3 sau 4 mm.
Sarma poate fi folosita si pentru uz gospodaresc, pentru imprejmuiri, in agricultura sau pentru confectionarea de tesaturi sau impletituri cum ar fi plasele impletite, cabluri pentu legat in constructii, sarma ghimpata, etc.
Sarma moale zincata este folosita in general pentru uz gospodaresc aceasta fiind mult mai mare rezistenta la intemperiile vremii.

Noi va oferim sarma moale neagra sau zincata, in functie de nevoie, cuie si sarma din otel rezistent de calitate dar si sarma din otel galvanizat. Cuiele pentru constructii sunt disponibile in diferite grosimi si lungimi pentru a satisface orice cerinte de utilizare.