In perioada 30.11 - 01.12 echipa Neakaisa.ro si-a luat o scurta pauza de odihna. Toate comenzile vor fi prelucrate incepand de miercuri, 02.12. Multumim pentru intelegere!

Reflectoare

0 produse

Tip Afisare:

1-0 din 0 produse

Ultimele produse vizualizate

Ca solutie de iluminat exterior, reflectorul este cea mai buna alegere. Iluminarea curtii este foarte importanta pentru serile petrecute alaturi de prieteni in aer liber. Chiar si atunci cand petrecerea continua pe inserat trebuie sa fii pregatit ca iluminatul sa nu fie o problema pentru tine.

Iluminatul cu ajutorul refllectoarelor poate oferi solutii utile atat pentru interiorul curtii cat si pentru exteriorul acesteia. Un reflector bine amplasat poate oferi lumina pentru orice imprejmuire a curtii sau casei dumneavoastra, totodata si o mult mai mare siguranta.
Stim foarte bine ca o casa sau o curte iluminata este mult mai placuta si mult mai ferita de posibile pericole.
Reflectoarele pot juca un rol important in iluminarea zonelor industriale, indiferent ca ne gandim la hale, fabrici, depozite sau alte tipuri de spatii industriale. Aceste reflectoare ne ofera solutii durabile si sigure precum si caracteristici unice si eficiente.

De-a lungul timpului s-a demonstrat ca solutiile de iluminat in spatiile industriale consuma foarte multa energie electrica, tocmai de aceea in aceste locatii industriale este mult mai indicat sa se opteze pentru iluminatul cu LED.Acesta este mai rentabil din punct de vedere al consumului energetic in momentul de fata. Ilumintul cu LED poate functiona foarte bine in conditii de temperatura ridicata dar si cu temperaturi foarte scazute, de aceea fata de iluminatul clasic ne poate oferi un plus si o rezistenta mai ridicata.

Daca va doriti o lumina puternica in curte sau in gradina, puteti alege un reflector cu halogen (unul cu senzor ar reduce mult consumul). Daca aveti de iluminat o suprafata foarte mare, mizati pe reflectoarele noastre cu LED puternic iar daca preferati o solutie mai economica de iluminat, reflectorul cu bec economic este raspunsul.
Gasiti la noi oricare din aceste tipuri de reflectoare, unele din policarbonat altele din aluminiu si sticla, rezistente la temperaturi inalte.