Baie

2 produse

Tip Afisare:

1-2 din 2 produse

Ultimele produse vizualizate

Amenajeaza o baie cu produse sanitare in acord cu ultimele trenduri! Fie ca acum ai terminat de construit casa si iti pui baia la punct, fie ca doar o renovezi sau trebuie schimbata o simpla baterie, important este sa alegi produsele perfecte pentru nevoia baii tale. Creeaza o baie moderna, de la obiecte sanitare cu design unic si ultimele tehnologii in materie de racorduri, rezervoare, rigole de dus, pana la vase de toaleta cu tehnologie antibacteriana care se spala singure. Poti alege variante perfecte pentru orice baie, indiferent de marime, forma sau design.

O baie nu este doar o baie, ci camera care te ajuta sa te trezesti in fiecare dimineata si sa te relaxezi cu o baie fierbinte in cada sau un dus rapid in fiecare seara. De la vase de toaleta potrivite unei bai moderne, lavoare pentru bai cu iz industrial si cazi cu aer retro, poti gasi online atat inspiratia atat de necesara amenajarii, cat si produsele perfecte pentru baia ta.
O combinatie corecta de obiecte sanitare din ceramica va crea un ambient placut in timp ce va crea spatiu pentru toate cele necesare depozitarii in baie. Potrivirea elementelor este esentiala pentru armonizarea camerei si a modului in care urmeaza sa fie folosita, atat de tine, cat si de ceilalti membri ai familiei.

Toate produsele sanitare din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori care stiu ca frumosul trebuie sa se imbine cu utilul. Comanda online vase wc, lavoare, cazi, baterii, cabine de dus in toate dimensiunile si formele, disponibile la un click distanta.

Alege din sute de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de obiecte sanitare si amenajeaza baia exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Ideal Standard, Besco, Kolo, Rak Ceramics, Dalet, Vidima, Cersanit, Gala, Vitra, Catalano, Duravit si multi altii.