Plase sudate

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0786386444

Plasele sudate fac parte din categoria produselor metalurgice ele fiind indispensabile in operatiunile de armare a betonului. Utilizare plaselor sudate in armarea betonului se poate face in constructiile industriale dar si constructiile civile. Folosirea lor in armare micsoreaza termenele de finalizare a proiectelor oferind in acelasi timp rezistenta necesara in orice constructie.
Plasele sudate sunt din sarma cu profil periodic (striat), obtinut prin deformare la rece. Ele sunt sub forma de panouri de diferite grosimi si dimensiuni, pot fi folosite si pentru imprejmuiri dar, la baza ele reprezinta coloana vertebrala a cladirilor din beton.
Deoarece plasa sudată are rezistenţă sporită, din ea se pot realiza confecţii metalice, cuşti sau rafturi.

Panourile din plasa sudata cu grosime inferioara sunt utilizate in general in armarea betonului aleilor trotoarelor sau locurilor unde nu necesita un grad mare de rezistenta. In armarea placilor de constructii cu grad mare de rezistenta sunt folosite plasele sudate cu grosimi mari. Plasele sudate au o comportare mai buna la procesele de fisurare si deformare, au o mult mai mare rezistenta si durabilitate in construc­tii fiind astfel o garantie pe o perioada mai mare de timp.

Dimensiunile ochiurilor între bare pot fi, cel mai frecvent, de 100 x 100 mm sau 200 x 200 mm dar se pot fabrica şi la alte dimensiuni: 100 x 50 mm; 150 x 150 mm.
Dimensiunile de fabricaţie cele mai frecvente pentru plasele sudate sunt: 5000x2000 mm; 6000x2000 mm dar se fabrică şi la alte dimensiuni - ca de ex. 3000x2000 mm; 5000x2150 mm; 6000x2150 mm sau alte dimensiuni.
Diametrul barei de sârmă folosită la fabricarea plaselor sudate poate varia între 4 mm si 10 mm.

Punem la dispozitia constructorilor de ocazie sau de profesie plase sudate striate de buna calitate, de diferite grosimi ( 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm si 8 mm), care pot fi folosite si la armaturi sau pot fi incluse in diferite confectii metalice.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00

0786386444 office@neakaisa.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!