Panou gard

2 produse

Tip Afisare:

1-2 din 2 produse

Ultimele produse vizualizate

Panourile de gard bordurat, ca si plasele sudate, sunt folosite in general la realizarea imprejmurilor, fie ele pentru spatiile casnice, pentru amenajare de santiere, sedii de firme sau alte tipuri de cladiri si proprietati. Panourile de gard bordurat sunt confectionate din sarma galvanizata oferind o rezistenta foarte mare la intemperii contra coroziunii si implicit o durata mai lunga de viata. Acest lucru este foarte important pentru realizarea unui gard de calitate ce are ca scop asigurarea sigurantei pentru suprafata respectiva.

Dimensiunea ochiurilor dintre bare este foarte mica si nu va permite deloc accesul animalelor in zona imprejmuita. Un alt mare avantaj al acestor panouri este data de rapiditatea cu care poate fi facuta o imprejmuire, faptul ca aceste panouri vin pe dimensiuni deja stabilite nu va ramane decat sa montati stalpii de sustinere la distanta potrivita, instalarea panourilor de gard bordurat fiind facuta cu usurinta fara sudura ci doar prin clemele de prindere.

Daca latimea panourilor de gard bordurat este de 2,5 metri sau de 2 metri, inaltimea panoului este intre 1 metru si 2,5 metri aceasta fiind mult mai diversificata pentru acoperirea oricarei cereri.
Design-ul placut si modern oferit de aceste panouri bordurate zincate sunt un mare avantaj, deoarece pot fi utilizate pentru realizarea unor imprejmuiri care se potrivesc atat pentru domeniul industrial, cat si pentru cel rezidential.

Panourile din plasa sudata zincata au dimensiunea de 1x2 metri se folosesc la armarea sapelor, in special in cazul incalzirii in pardoseala. Avantajul folosirii acestui panou este faptul ca sunt plane, fata de plasele la rola care sunt curbate; impiedica aparitia crapaturilor superficiale si a fisurilor dupa turnare; asigura rezistenta si flexibilitate sapei la variatiile de temperatura.

Daca aveti in plan un gard din astfel de panouri sau vreti sa le folositi pentru a face un cotet sau un alt tip de confectie metalica, gasiti la noi panouri de gard confectionate din sarma din otel galvanizat. Calitatea si preturile mici sunt garantate.