Materiale de construcții

Alege din: 1-24 din 51 produse

 Filtre

Ai de construit o casa sau doar ai constatat ca izolatia termica sau hidroizolatia nu sunt tocmai cum ti-ai dorit si vrei sa le schimbi? E foarte probabil sa ai nevoie de produse metalurgice de tipul plaselor sudate sau al sarmelor si cuielor sau de solutii moderne si accesibile pentru izolatii si hidroizolatii. Site-ul nostru vi le ofera pe toate, de la cuie la izolatii saltea si solutii de etansare, dar si panouri de gard de foarte buna calitate.

Pentru o constructie de durata materialele de constructii folosite trebuie sa fie de o foarte buna calitate. Alegerea lor poate fi dificila dar in aceeasi masura importanta lor si mai ales siguranta ce ne vor oferi aceste produse va face ca toate cautarile sa aiba un final cu care sa ne putem mandri.
De la plasele sudate, sarma moale neagra sarma zincata sau cuiele de constructii folosite la demararea constructiei, acestea find produse foarte importante pentru fundatia casei care ne-o dorim, la produsele pentru izolarea termica ce ne ofera avantaje si beneficii precum consumul redus pentru procurarea de energiei termice, pana la final cand plasa de gard sau panourile de gard bordurate ce ne ajuta imprejmuire si la finalizarea proiectului propus.

Materialele de constructii sunt nesesare indiferent daca optam sau ne dorim modificari in constructia unei case mai vechi. Este important sa folosim materiale de calitate chiar daca anexa pe care urmeaza sa o facem nu are acceasi importanta.

Toate produsele din site-ul Neakaisa sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori care stiu ca frumosul trebuie sa se imbine cu utilul. Comanda online materialele de constructii disponibile in ofertele noastre doar la un click distanta.
Alege din sute de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori produse precum : plasa sudata, cuie pentru construtii, plasa de gard sau panouri bordurate pentru imprejmuiri, cochilii de vata bazaltica pentru izolarea termica a conductelor si multe altele.
 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00

0786386444 office@neakaisa.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!