Lavoare baie Geberit Variform   49 produse

1-49 din 49 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Orice baie, fie ea matrimonială, de familie, a copiilor sau de servici, are un lavoar. Rolul lui este incontestabil și evident, așadar nu trebuie decât să alegi un model care să se potrivească designului dorit și să te asiguri că are dimensiunile potrivite.

Pe Neakaisa.ro poți descoperi o gamă largă de lavoare, diverse modele, pentru toate tipurile de băi. Fie că ai nevoie de lavoare mici pentru baie sau preferi un lavoar baie pe blat pentru un aspect minimalist și modern ori alegi stilul clasic și optezi pentru un lavoar baie cu picior, pe site-ul nostru găsești tot ceea ce îți trebuie.

Aspectele de care trebuie să ții cont atunci când alegi un lavoar, pe lângă designul acestuia, sunt dimensiunea și variantele de montaj. Lavoarul suspendat este prima alegere în amenajările de stil industrial sau minimalist, ocupând foarte puțin spațiu, ceea ce îl face perfect pentru băile mici și medii. Un lavoar baie pe blat se potrivește stilului modern și poate fi montat ușor pe un blat sau pe un dulap. Montarea pe mobilier aduce cu sine avantajul spațiului de depozitare, acolo unde există multe produse cosmetice sau de curățenie.

Toate modelele de lavoar de pe Neakaisa.ro sunt selectate împreună cu arhitecți, designeri de interior și constructori, pentru ca baia ta să fie practică și plăcută, în același timp.

Comandă cu încredere un lavoar din oferta noastră și alege ceea ce ți se potrivește. Optează pentru lavoare mici pentru baie, lavoar baie pe blat sau lavoar baie cu picior, disponibile în toate dimensiunile și formele. Alege din sute de modele de la cei mai cunoscuți producători de lavoare și amenajează-ți baia așa cum ți-ai imaginat-o.

Produsul tău a fost adăugat în coș

000 Lei
Vezi coșul
discount preview cart
discount preview cart mobile