Izolatii termice

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0786386444


Cu totii suntem constienti de beneficiile si importanta izolarii termice a locuintei. In ziua de astazi nu prea mai gasim o cladire nou construita sau casa noua ridicata care sa nu aiba izolatie termica. Desi beneficiile izolarii termice sunt multiple, cel mai mare avantaj este reducerea costurilor prin consumul redus de energie termica. Principala funcție a straturilor de materiale termoizolatoare este aceea de a împiedica transferul de căldură de la interior la exterior și invers.


Pentru izolarea termică a locuințelor se poate opta între polistirenul expandat sau extrudat și vata de sticlă sau vata bazaltică.
Izolația termică pe suprafață exterioară a clădirii este necesara astfel, se micșorează apariția condensării vaporilor de apă, iar capacitatea de stocare a căldurii la interior va fi mult mai mare.

Dacă se izolează termic pereții exteriori, căldura va fi pastrata în încăpere, iar temperatura va fi echilibrată. Este important sa folosim materiale termoizolatoare de calitate, deoarece atunci cand temperaturile sunt foarte scăzute, peretele exterior izolat nu va îngheța.
Polistirenul este cel mai des material folosit la termoizolarea exterioară a locuinței. El este unul dintre cele mai indicate materiale pentru că este un foarte bun termoizolant. Polistirenul elimină punțile termice, nu afectează rezistența clădirilor și nici nu le modifică foarte mult arhitectura.

În cazul izolației termice interioare a locuinței, trebuie să știți că sunt veti avea si câteva dezavantaje. Cel mai mare dezavantaj este numărul metrilor pătrați din locuință care se va reduce putin, nu vor fi corectate eventualele denivelări de pereți, iar peretele fals rezultat nu va fi deloc rezistent.

Oferim izolatii termice de cea mai buna calitate, utilizabile pentru izolarea termica a conductelor casnice de orice fel (incalzire, ventilatie sau aer conditionat) dar si pentru conducte industriale. Alegeti varianta de termo-izolare care vi se potriveste, dintre izolatiile tip saltea (standard sau cu aluminiu, adeziva sau neadeziva) si izolatie de tip cochilie din vata minerala bazaltica. Lasati izolarea termica si fonica in seama produselor noastre!

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00

0786386444 office@neakaisa.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!