Instalatii electrice si Iluminat

Instalatii electrice si Iluminat

0 produse

Tip Afisare:

1-0 din 0 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Inca din faza de proiect a casei sau a viitorului apartament trebuie sa fim atenti ce produse achizitionam. Produsele precum corpurile de iluminat interior-exteriror si produsele pentru iluminatul de decor sunt atat de necesare dar nu trebuie sa uitam de siguranta noastra.
Ulterior, dupa ce instalatia electrica este finalizata ori daca viitoarea locuinta nu este nou construita a fost verificata in amanunt, putem incepe sa cautam noile corpuri de iluminat interior-exterior si decor.
Alegerea poate sa parea a fi usoara dar, varietatea atat de mare si optiunile atat de complexe fac ca deciiziile sa fie cat mai compicate. De diferite forme geometrice, in diferite culori, personalizarea spatiului de interior sau exterior, desig-ul adaptat sau noile tehnologii pot fi adevarate provocari in alegerea cat mai potrivita.
La interior lumina ne poate oferi energie, forma sau viata, tot ce trebuie sa facem este sa punem in valoare lucrurile si obiectele ce ne inconjoara cu ajutorul corpurilor de iluminat. Puteti infrumuseta interioarelor cu ajutorul noii tehnologii LED sau pe variantele clasice utilizand veioze, candelabre, lampadare, lampi, aplice, spoturi sau alte corpuri de iluminat interior.

La exterior in curte, gradina, terasa casei sau pe strada puteti folosi proiectoare, reflectoare, plafoniere, aplice, stalpi pentru alei sau gradina, lampi sau alte corpuri de iluminat. Cu ajutorul acestora veti creea sau veti anima orice spatiu de exterior si puteti sa-i oferiti gradinii dumneavoatra personalitate.
Fie ca acum realizezi instalatia electrica a casei si cauti corpuri frumoase iluminat, fie ca doar inlocuiesti o parte a instalatiei si iti doresti alte corpuri de iluminat care sa se potriveasca mai bine decorului, la noi vei gasi ce iti trebuie. Elemente pentru fixarea cablurilor electrice, banda izolatoare, doze, prelungitoare, prize, intrerupatoare dar si corpuri de iluminat exterior si interior (lampi de veghe, lampi de gradina, lampi de birou), toate la preturi foarte bune.