Iluminat decorativ

0 produse

Tip Afisare:

1-0 din 0 produse

Ultimele produse vizualizate

Solutiile de iluminat decorativ sunt cele menite sa aduca lumina in spatiile exterioare si interioare, cu ocazia Sarbatorilor si nu numai. Imprejmuirea tuturor obiectelor sau chiar a casei trebuie facuta cu grija si atentie pentru a obtine rezulatatele asteptate.

In decorul pe care tocmai ne pregatim sa il reamenajam vom pastra lucrurile pe care le consideram la indemana si care ne sunt cel mai usor de asortat cu viitorul decor. Solutiile de amenajat pot varia de la simple leduri sau beculete, la abajururi sau lustre folosite mai ales la interior, pana la cele mai complexe instalatii de iluminat ce cu siguranta vor imbunatati exteriorul caselor sau a pomilor din imprejurul acesteia oferind atmosfera de vis pentru care tocmai ne pregatim.
La interior iluminatul decorativ ne poate oferi o lumina calda inlocuind lumina razelor soarelui acolo unde acestea nu pot patrunde. Putem folosi chiar si tuburi de lumina sau alte instalatii de exterior, totul tine de ideile si designul ales. Pana la urma rezultatul final este cel mai important lucru.

La exterior lucrurile sunt mult mai simple dar in acelasi timp, fata de decorarea interiorului, nu avem de ales si putem utiliza doar produse destinate exclusiv exteriorului. Un mare ajutor in aceasta alegere este amenajarea lui pentru deosebite sarbatori ori petreceri ce urmeaza sa le pregatim. Reamenajarea fiind facuta ulterior rapid pentru o alta viitoare ocazie face ca luminatul decorativ cu benzi luminoase sa fie practic si simplu de organizat.

Dintre acestea, cele mai utilizate sunt instalatiile de iluminare sub forma de furtun sau tub luminos. Tuburile luminoase pot avea diferite culori(alb, galben, rosu, verde, multicolor) si pot folosi tehnologie LED sau cu minibecuri. Un tub luminos poate transforma gradina sau curtea intr-un spatiu de poveste care nu are cum sa nu fie remarcat de colindatori si de Mos Craciun. Nu uitati sa va cumparati si accesoriile necesare precum cablu, stecher si elemente de fixare si cuplare a furtunului luminos!