Generatoare curent

0 produse

Tip Afisare:

1-0 din 0 produse

Ultimele produse vizualizate

Un generator electric este un aparat care transforma energia mecanica in energie electrica pentru utilizarea intr-un circuit exterior. De principiu un generator curent este folosit atunci cand accesul la energia electrica de la retea este imposibila sau suspendata.

Folosind un motor cu combustie interna care este alimentat de combustibili fosili (benzina, diesel sau gaz) acest aparat poate fi utilizat in mai multe scopuri si in mai multe domenii. Atunci cand este intrerupta energia electrica pentru o perioada de timp, un generator de energie electrica este solutia pentru a pune in functiune din nou aparatele din gospodarie sau din cadrul unei companii. Aceste aparate confera siguranta ca atunci cand apare un eveniment neprevazut totul va rula in mod normal si neintrerupt fara a exista daune din cauza lipsei de curent electric. Fiind foarte usor de utilizat de catre orice utilizator, aceast utilaj poate fi accesibil oricarei persoane care are nevoie 100% din timp de energie electrica.

Desi functioneaza pe acelasi principiu generatoarele pe benzina sunt diferite fata de generatoarele pe diesel. Caracteristicile lor le fac ideale pentru unele situatii, dar sa aiba slabiciuni pentru altele. De exemplu un generator pe motorina nu poate fi lasat afara atunci cand temperaturile sunt foarte mici. Iarna cand gerul isi face aparitia acest generator porneste mai greu sau este posibil sa nu porneaasca deloc din cauza frigului. Astfel este indicat atunci cand se doreste ca generatorul sa stea afara sa se opteze pentru o varianta cu motor pe benzina. Totodata un generator electric cu motor pe benzina poate avea un consum mai ridicat decat un generator pe motorina, astfel fiind necesara o alimentare mai deasa.

Generatoarele pe curent electric se mai diferentiaza si in functie de modul de pornire: la sfoara sau electrica. Un generator care are doar demaror are pornirea mai anevoioasa si este nevoie de o persoana puternica si priceputa pentru a-l porni. Un generator electric cu pornirea la cheie sau la buton este ideal pentru persoanele care nu pot porni aparatul la sfoara. La generatorul cu pornirea electrica trebuie sa se aiba in vedere ca acumulatorul folosit se poate descarca, asadar este necesara incarcarea bateriei sau pornirea la sfoara.
Curentul furnizat de generatoarele de curent poate fi trifazic sau monofazic in functie de nevoile utilizatorului.

Toate modelele de generator curent din site-ul Neakaisa sunt alese astfel incat functionarea, rezistenta si durabilitatea lor sa nu fie o problema, ci o certitudine. O atentie sportia se acorda atat detaliilor tehnice cat si pentru oferirea unui service punctual si rapid. Foloseste-l cu incredere atat pentru acasa, cat si pentru spatiile de birou.

Comanda online compresoare aer care se potrivesc nevoilor casei sau afacerii tale. Alege din zeci de modele cu avantaje si specificatii diferite.
Poți alege din zeci de optiuni de la producatori precum: Stager, Kipor, Proweld, Giant, Epto si multi altii.