Generatoare curent industriale

Alege din: 1-24 din 39 produse

 Filtre
Generatoarele de curent industriale sunt folosite pe platformele industriale cum ar fi santiere, platforme extractoare de petrol sau hale de productie.

De obicei acolo unde sunt prezenti foarte multi consumatori este nevoie de un astfel de generator electric cu o putere mecanica foarte mare pentru a face fata provocarilor rezultate din activitatea curenta. Deservirea acestor consumatori se face printr-un motor foarte puternic care transforma energia mecanica in energie electrica.

Importanta acestor aparate care genereaza cantitati mari de energie electrica este cruciala pentru dezvoltarea proiectelor foarte mari cum ar fi constructia de cartiere rezidentiale, constructia de hale industriale etc. Prezenta lor in astfel de locuri poate asigura terminarea proiectelor fara obstacole in cazul in care locatia nu are acces la alimentarea exterioara cu curent electric.

Majoritatea generatoarelor electrice industriale folosesc motorina. Motorul foarte puternic al acestor generatoare electrice necesita foarte mult combustibil, motiv pentru care sunt si fabricate preponderent pentru utilizarea combustibilului diesel. Din cauza faptului ca au motor diesel, iar zgomotul emis este unul foarte mare , aceste generatoare sunt insonorizate. Antifonarea acestor generatoare electrice industriale se face printr-o carcasa mare de metal, putand fi plasat oriunde pe santier sau in orice camera.

Toate generatoarele industriale sunt echipate cu acumulatori pentru pornirea electrica, cu posibilitatea atasarii de automatizare, astfel incat atunci cand nu mai este posibila alimentarea cu curent electric de la retea, generatorul sa porneasca imediat si sa furnizeze electricitate consumatorilor. Generatoarele de curent electric industriale pot fi monofazate sau trifazate in functie de nevoile utilizatorului. Astfel din cauza faptului ca pe santierele de constructii, de extractie a petrolului sau alte santiere industriale sunt folositi consumatori mari de energie electrica, alimentarea lor este trifazica, astfel este nevoie de un generator care furnizeaza energie electrica la 400 V.
Utilizarea unui astfel de generator este complexa si de foarte multe ori complicata fiind nevoie de cunostinte solide in operarea acestuia.

Comanda online generatoare curent industriale care se potrivesc nevoilor casei sau afacerii tale. Poti alege din zeci modele disponibile de la producatori precum: Kipor si Stager.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00

0786386444 office@neakaisa.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!