Compresoare Si Redresoare Stager  

1-30 din 30 produse

Ultimele produse vizualizate

Generatoarele, compresoarele si redresoarele sunt obiecte utile atat acasa, cat si in scopuri industriale. Sunt obiecte de nevoie, care sunt foarte usor de ignorat pana in momentul in care sunt necesare - o pana de curent sau masina nu porneste intr-o dimineata geroasa.

Generatoarele furnizeaza curent electric prin arderea combustibilului fosil sunt perfecte pentru situatiile in care este nevoie de un aparat care functioneaza cu curent electric, dar nu exista alimentare de la retea. Asadar cu un generator electric poti avea autonomie oriunde, chiar si in situatii dificile unde este imposibila conectarea la grila electrica. Un astfel de generator poate asigura independenta unei gospodarii, ferme, santier, cladire de birouri sau chiar unei mici comunitati de locuite.

Compresoarele de aer au utilizari variate, in functie de caracteristicile lor. Astfel un compresor silentios poate deservi cabinete stomatologice sau gospodarii care nu pot genera un nivel ridicat de zgomot. Compresorul cu butelie mare poate deservi service-uri auto, vopsitorii sau chiar vulcanizari.
Utilizarile unui compresor aer sunt foarte variate, de la simpla umflare a rotilor de la masina, pana la operearea unor unelte pneumatice. Util si practic in scopuri rezidentiale (acasa), dar mai ales industriale, fiind nelipsit din ateliere, vulcanizari sau service-uri auto.

Redresoarele sunt ustensile excelente pentru oricine foloste baterii electrice pentru a porni motoare - motorul de la masina, tractor sau chiar camion. Cu ajutorul acestor aparate poti avea siguranta ca toate ustensilele cu motoare prin ardere interna dintr-o gospodarie sau ferma vor functiona cand vei avea nevoie de ele.

Toate generatoarele, redresoarele si compresoarele din site-ul Neakaisa sunt alese astfel incat functionarea, rezistenta si durabilitatea lor sa nu fie o problema, ci o certitudine. Cu atentie pentru detaliile tehnice si pentru oferirea unor servicii de service punctuale si rapide, poti sa folosesti cu incredere atat pentru acasa, cat si pentru serviciu, un generator de curent, un compresor aer sau un redresor pentru masina.

Comanda online modele de generatoare, redresoarele si compresoarele care se potrivesc nevoilor casei sau afacerii tale. Alege din zeci de modele cu specificatii si avantaje diferite.
Poți alege din zeci de optiuni de la producatori precum: Stager, Kipor, Proweld, Giant, Epto si multi altii.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda