Ultimele produse vizualizate

Un compresor de aer este un aparat care converteste puterea, printr-un motor electric sau cu ardere interna, in energie potentiala stocata in aer sub presiune (adica aer comprimat). Prin diferite metodele, un compresor de aer forteaza din ce in ce mai mult aer intr-un rezervor de stocare, marind presiunea acestuia. Cand presiunea rezervorului atinge limita superioară a motorului, compresorul de aer se opreste. Apoi, aerul comprimat este tinut in rezervor pana cand este pus in functiune. Energia continuta in aerul comprimat poate fi utilizata pentru o varietate de aplicatii, utilizand energia cinetica a aerului atunci cand este eliberat, iar rezervorul este depresurizat. Cand presiunea rezervorului atinge limita minima, compresorul de aer porneste din nou si presurizeaza rezervorul.

Acest utililaj poate avea mai multe utilizari, cum ar fi: alimentarea cu aer curat pentru umplerea cilindrilor de gaz, furnizarea de aer curat pentru umplerea buteliilor cu oxigen pentru scufundari, ventilarea si incalzirea cladirilor de birouri, de invatamant, de spitalizare etc. , pentru actionarea echipamentelor pneumatica cu ajutorul presiunii aerului, umplerea anvelopelor de toate felurile, vopsirea de utilaje sau automobile etc. Totodata se poate folosi si in domenii mai putin ca stomatologie sau cofetarie.

Alegerea unui compresor se face mai intai prin identificarea nevoilor. Un compresor cu o butelie mare poate fi utilizat intr-o gospodarie mica pentru activitati comune: umflarea anvelopelor de automobile, tractoare etc., suflarea cu ajutorul aerului de praf a obiectelor greu de curatat sau chiar pentru vopsit. Compresorul cu o butelie de peste 200 de litri poate deservi un intreg service auto de la umflarea rotilor la vopsitul profesionist de automobile.

Compresoarele cu alimentare electrica se alimenteaza de la priza. Acestea au nevoie ori de curent electric monofazat 220-240 V, ori de curent electric trifazat 400V. Compresoarele monofazate sunt folosite pentru uz propriu, in general folosit la ateliere mici sau gospodarii, iar compresoarele trifazate se utilizeaza cu scop industrial. Cele mai cunoscute tipuri de compresoare electrice sunt cele prin angrenare directa si cele prin angrenare prin curea, ultimul tip fiind pentru uz profesional.

Compresoarele cu benzina sau motorina sunt folosite atunci cand alimentarea la curent electric este imposibila. Asadar poate fi folosit oriunde si oricand fara a depinde de o sursa exterioara de energie.

Toate compresoarele din site-ul Neakaisa sunt alese astfel incat functionarea, rezistenta si durabilitatea lor sa nu fie o problema, ci o certitudine. Cu atentie pentru detaliile tehnice si pentru oferirea unor servicii de service punctuale si rapide, poti sa folosesti cu incredere atat pentru acasa, cat si pentru serviciu un compresor aer.

Comanda online modelul de compresor care se potriveste nevoilor casei sau afacerii tale. Alege din zeci de modele cu specificatii si avantaje diferite.
Poți alege din zeci de optiuni de la producatori precum: Stager, Kipor, Proweld, Giant, Epto si multi altii

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda