Cochilii vata minerala bazaltica

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0786386444

Cochiile din vata minerala bazaltica sunt cea mai buna solutie pentru izolarea conductelor interioare sau exterioare, fie ca ne referim la instalatii de apa sau conducte de aburi prin care trec diversi agenti termici, instalatii de aerisire sau aer conditionat.
Poti opta pentru cochilii necaserate sau caserate, acestea din urma avand avantajul de a fi prevazute cu o folie de aluminiu armata cu fibra de sticla si banda adeziva utilizata pentru inchiderea rosturilor. Pentru o buna izolare termica si fonica, recomandam cu incredere cochiliile din vata minerala bazaltica.

Cochiliile izolatoare din vata minerala bazaltică pot fi folosite la termoizolarea conductelor de apa calda sau fierbinte, la termoizlarea tevilor si conductelor de aburi sub presiune sau izolarea conductelor de ventilatie, Ele pot fi caşerate cu aluminiu, sunt hidrofobizate si au formă cilindrică, cu tăietură pe toata secţiunea longitudinală.
La diametre mari, cochiliile sunt formate din două jumătăţi de cilindru. si sunt ranforsate cu plasă de fibră de sticlă. Folia de pe cochilile de vata este prevazută cu bandă autoadezivă pe toată lungimea tăieturii si este suprapusă peste îmbinare. Pentru ca asamblarea sa se faca cu usurinta, cochilia are crestata unul pana la trei puncte in interior. In conformitate cu standardele europene, se recomandă strângerea longitudinală a cochiliilor cu bandă de aluminiu sau sârmă în 2 -3 puncte pe fiecare metru de cochilie.

Toate modelele de cochiliii din vata minerala bazaltica pe care le gasesti pe Neakaisa sunt alese impreuna cu constructori si instalatori. Un aspect foarte important in alegerea gamelor este combinatia dintre practic si util. Optand pentru dimensiuni care sa se incadreze perfect pe formele conductelor, izolarea termica fiind baza pentru diminuarea pierderilor de temperatura.

Comanda online cochilii din vata minerala bazaltica de toate dimensiunile si formele, disponibile online cu toate detaliile necesare alegerii corecte.
Alege din sute de modele din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de cochilii si cele mai populare game de la producatori.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-18:00

0786386444 office@neakaisa.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!