Clapete actionare rezervor wc Geberit gama moderna  

1-25 din 25 produse

Ultimele produse vizualizate

Despre clapete de acționare vas wc

 

Baia este spațiul din casă care trebuie să îndeplinească două roluri importante, cel de funcționalitate, dar și cel de relaxare, unde tu să te poți destinde după o zi mai dificilă. Astfel că amenajarea ei trebuie făcută cu atenție și toate obiectele și accesoriile sanitare trebuie alese cu grijă, pentru ca la final tu să te bucuri de designul mult dorit. 

 

După ce ai stabilit toate detaliile despre tema băii și ai ales principalele obiecte din baie, stă în puterea accesoriilor sanitare să aducă acel plus de farmec vizual. Pe lângă aspect însă, rolul lor practic este cel mai important, cum este și în cazul clapetelor de acționare a vasului de wc. 

 

Placa de acționare este acea clapetă pe care o apeși pentru a trage apa la toaletă. Alegerea lor depinde în mod direct de tipul de vas wc ales, iar în cazurile rezervoarelor de wc încastrate în perete, clapetele de acționare trebuie achiziționate separat. 

Gama de clapete de acționare

Pe neakaisa.ro îți punem la dispoziție numeroase modele de clapete pentru rezervorul de wc, de la producători renumiți, precum Geberit, Grohe sau Ideal Standard, în diferite forme, mărimi sau culori, pentru ca tu să alegi plăcile de acționare care se potrivesc cel mai bine în baia ta. 

Întreaga gamă de produse disponibile în magazinul nostru online au fost selectate împreună cu arhitecți, designeri de interior și constructori, pentru ca baia ta să fie practică și plăcută, în același timp. Îți punem la dispoziție clapete pentru vasul de toaletă de cea mai bună calitate, pentru ca aceste accesorii să întregească designul băii. 

 

Toate alegerile tale sunt importante pentru noi și ne dorim să îți oferim cele mai bune produse de pe piață, la prețuri și oferte avantajoase. Comandă acum de pe neakaisa.ro clapete de acționare pentru vasul de wc din baia ta și bucură-te de produse și servicii de calitate. Dacă ai nelămuriri, echipa noastră îți stă la dispoziție cu consultanță de specialitate, pentru ca alegerile tale să fie inspirate și potrivite.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda