Cazi Freestanding Moderne de la Ideal Standard Dea

3 produse

Tip Afisare:

1-3 din 3 produse

Ultimele produse vizualizate

O cada freestanding este un obiect sanitar de utilitate, dar mai ales un element de decor. Oferind o personalitate puternica baii, este o piesa de rezistenta in foarte multe amenajari. Atat in variantele retro cu picioare, care te duc cu gandul la cazile din filmele alb-negru sau baile shabby chic, cat si in variantele moderne, asezate pe pardoseala, modelele de cada freestanding sunt elemente cheie ale ambientului.

Acest tip de cada este recomandat bailor unde o baie fierbinte pentru relaxare va fi un ritual. Se potriveste perfect intr-o baie amenajata in stil modern, in baile cu inspiratie scandinava, in cele retro sau shabby chic. Indiferent de stilul ales, cu o cada freestanding vei obtine un ambient placut, relaxant pentru orele tarzii si revigroant pentru fiecare inceput de zi.

Penru alegerea unei cazi freestanding, trebuie luate in considerare: dimensiunea, forma, montajul si materialul. In functie de spatiul disponibil, va fi aleasa dimensiunea, luand intotdeauna in calcul o marja de 5 cm. Pot fi evitate astfel situatiile in care cada nu incape in spatiul prevazut. Forma si varianta de montaj (direct pe pardoseala sau cu picioare) depinde de preferintele personale. In functie de ambientul final al baii, se recomanda alegerea unei variante de montaj complementare stilului.

Toate modelele de cazi baie din site-ul Neakaisa.ro sunt alese impreuna cu arhitecti, designeri de interior si constructori. Cautam permenanet variantele optime pentru a imbina design-uri unice cu elementele practice ale baii. Prin alegerea dimensiunilor perfecte si a formei preferate, se va obtine un ambient minunat.
Poti comanda online cazi de baie in toate dimensiunile si formele. Sunt disponibile la un click distanta, vei gasi toate informatiile necesare alegerii direct in site, iar produsul comandat ajunge direct la tine acasa prin curier rapid.

Ai la dispozitie pentru a alege modelul perfect sute de variante din potrofoliul celor mai cunoscuti producatori de obiecte sanitare. Amenajeaza o baia perfecta care sa fie exact asa cum ti-ai imaginat-o! Ai la dispozitie cele mai populare game de la producatori precum: Besco, Dalet, Ideal Standard, Cast Marble si multi altii.