Ultimele produse vizualizate

Căzi freestanding - Modele unice

Cu o astfel de cadă îți poți transforma baia în propriul tău spa, unde băile fierbinți vor deveni un ritual. Indiferent ce stil de amenajare alegi, cu o cada freestanding vei obține o atmosferă relaxantă pentru orele târzii sau revigorantă pentru orice început de zi. Poți chiar să îndrăznești să transformi cada în elementul vedetă din casa ta și să alegi o cadă freestanding neagra.

Cada freestanding se potrivește perfect într-o baie cu un spațiu generos, dar poate fi montată și în spații medii ca suprafață. Aceasta reprezintă acel element vizual puternic și de efect care poate fi alse ca punctul focal al amenajării. Oferă un stil aparte, fiind un obiect care se încadrează perfect într-o baie luxoasă şi elegantă. Pentru a o  scoate în evidenţă se recomandă montarea ei într-o zonă mai luminoasă sau dacă spațiul nu dispune de lumină naturală, atunci se va evidenția prin accente de lumină artificială.

Cazile freestanding sunt de tip retro, cu un design special. Picioarele din alt material decât cel al căzii, în combinație cu o baterie cu aspect retro, te trimit cu gândul la o altă epocă și fac ca acest tip de căzi să fie apreciate şi preferate. Un alt tip de căzi de baie freestanding sunt cele cu forme ovale, construite din compozit sau acril.

In functie de designul baii si a spatiului disponibili, cada sau vana freestanding poate fi combinata cu o baterie cada pardoseala tip freestanding sau cu o baterie incastrata in perete.

Poți comanda online cada de baie freestanding preferată de pe Neakaisa.ro, unde vei găsi toate informațiile necesare despre produsul ales. Ai la dispoziție sute de variante din portofoliul celor mai cunoscuți producători de obiecte sanitare, precum: Besco, Cersanit, Ideal Standard, KolpaSan, Rune sau Villeroy&Boch.

Alege produsul favorit, iar echipa Neakaisa îl va livra rapid și în siguranță, direct la tine acasă.

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda