Calorifere & radiatoare baie Invena  

1-9 din 9 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Încălzirea băii este foarte importantă, în special în sezonul rece, când cea mai mare plăcere este să faci o baie relaxantă, după care să te învelești într-un prosop cald, proaspăt luat de pe calorifer.

La Neakaisa.ro găsești calorifere de baie și radiatoare de baie de calitate, numai bune de încălzit baia, dar și de uscat prosoapele sau halatul umed.  

Alege un calorifer de baie sau un radiator care se potrivește cu designul încăperii

Alegerea unui calorifer sau radiator baie pare destul de simplă la început, însă trebuie să iei în considerare aspecte ce țin de funcționalitate, dar și de aspect. 

Aceste radiatoare de baie sunt foarte utile în spațiile mai mici, deoarece salvezi foarte mult spațiu. Pe lângă rolul lor principal de încălzire, un radiator un radiator baie poate fi folosit și ca suport de prosoape, ce se vor menține mereu calde sau se vor usca foarte rapid.

Un alt aspect deloc de neglijat atunci când îți alegi caloriferul din baie este aspectul lui. Acesta trebuie să se potrivească cu designul băii, pentru ca încăperea să aibă un aspect unitar și plăcut. În funcție de decorul ales, alege forma și culoarea radiatorului, astfel încât să întregească tema băii. 

Pe site-ul nostru ai la dispoziție calorifere de baie de diferite dimensiuni, în funcție de nevoile tale, cu profil drept sau curbat. Ne străduim să îți oferim radiatoare de baie ieftine și practice, ce nu ocupă mult spațiu, dar care asigură o bună încălzire a băii. Dacă îți dorești să alegi și un alt tip de încălzire pentru casa ta, poți opta pentru un sistem de încalzire prin pardoseală, disponibil la Neakaisa.ro. Comandă cu încredere produsele tale preferate, iar echipa noastră le va livra rapid și în siguranță. 

Produsul tău a fost adăugat în coș

Vezi coșul
Retur 120 de zile de la livrare
Retur  până la 120 de zile de la livrare