Cabine de dus cu usi glisante Kolo  

1-2 din 2 produse

Ultimele produse vizualizate

Avantajele unei cabine de dus cu usi glisante 

Cand vine vorba despre bai mici, pe langa alegerea unei cabine de dus corespunzatoare, est important sa iei in calcul si felul in care se deschid usile acesteia. Baile mici pot fi si aglomerate si astfel este posibil ca de multe ori, cabina de dus sa fie amplasata in apropierea unui calorifer, a masinii de spalat sau chiar a chiuvetei. 

In cazul acesta, pentru a se evita lovirea usilor acesteia de obstacole sau pentru a nu ajunge in situatia in care usile nu se deschid suficient, este important sa alegi usi care nu se deschid in exterior. Cele mai populare si totodata eficiente in aceasta situatie sunt usile glisante.  

Usile glisante culiseaza de-o parte si de alta a cabinei de dus si astfel nu vei mai avea emotii in privinta deschiderii lor. 

Tipuri de cabine cu usi glisante de la Neakaisa.ro

In magazinul nostru online vei gasi o mare varietate de cabine de dus cu usi glisante. Acestea se pot monta pe aproape orice tip de cabine, mai putin pe cele pentagonale. Astfel, poti alege: 

  • - cabine de dus semirotunde cu usi glisante
  • - cabine de dus patrate cu usi glisante 
  • - cabine de dus dreptunghiulare cu usi glisante. 

De asemenea, in ceea ce priveste cabina propriu-zisa, poti opta fie doar pentru cabina, pe care sa o amplasezi direct pe podea, bineinteles cu o scurgere speciala, fie poti alege si o cadita speciala. Totul depinde de preferintele tale si de caracteristicile baii. Daca nu vrei sa faci modificari suplimentare si o scurgere speciala tip rigola, atunci alege o cabina care sa aiba si cadita. 

Cabinele cu usi glisante sunt usor de folosit si de catre persoanele care au probleme cu articulatiile, intrucat nu este nevoie de prea mult efort. Dupa ce sunt deschise, usile gliseaza aproape singure la locul lor. 

Astfel, cabinele de dus cu usi glisante sunt ideale atat pentru baile mici, unde nu este suficient spatiu pentru a deschide altfel usile si pentru cei care prefera confortul sau au anumite probleme care le ingreuneaza miscarile de zi cu zi. 

Cele mai cautate produse

Produsul tău a fost adăugat în coș

0,00 Lei

Transport gratuit

Transport gratuit la comenzile peste 599 Lei

Retur pana la 120 zile

Poti returna produsele pana la 120 zile.

Finalizează comanda