Modele Baterii Dus Inovatoare Teka

1 produse

Tip Afisare:

1-1 din 1 produse

Ultimele produse vizualizate

Fie ca preferi un dus energizant dimineata sau un dus fierbinte pentru relaxare seara, va trebui sa alegi o baterie de dus. De la varietatea de tipuri ale curgerii apei, pana la modalitati de actionare, alegerea nu este simpla. Depinde de stilul de amenajare interioara, de tipul de ambient, dar si de preferinte personale. Poti alege pentru o baie moderna o baterie pentru dus cu monocomanda, o singura maneta de actionare cu care poti controla atat apa calda, cat si apa rece si debitul. Sau poti opta pentru o baterie de baie cu doi robineti, unul pentru apa calda si unul separat pentru apa rece.

Acesta din urma este recomandat pentru baile cu inspiratie retro, cu un stil shabby chic. Cea mai recenta inovatie in materie de baterii pentru dus este bateria termostatata care te va ajuta sa ai o temperatura constanta a apei, fara fluctuatii. Va trebui sa fii inspirat si in alegerea finisajului, deoarece ai la dispozitie o multitudine de culori: clasicul crom, stralucitorul alb, elegantul negru sau nuante deosebite precum bronz sau auriu. De asemenea, foarte important este si sistemul de montare.

Exista baterii de dus clasice cu montare pe perete sau baterii incastrate care ajuta la economisirea spatiului. Cele incastrate necesita pentru montare si un corp incastrat. In functie de cum este amenajata baia, o alta alegere importanta este cea de design. Exista sute de modele diferite, cu forme si linii variate, astfel incat sa se poata incadra in orice ambient. Poti opta pentru arcuri de cerc si linii curbe pentru un ambient modern, pentru baterii cu unghiuri drepte daca iti doresti un cadru minimalist sau pentru forme curbate cu un aer retro.

Toate modelele de baterii de dus de pe site-ul Neakaisa.ro sunt alese impreuna cu designeri de interior, arhitecti si constructori pentru a ne asigura ca produsele corespund standardelor de design si calitate atat de necesare amenajarilor moderne. Poti alege din o varietate de modele de baterii pentru a obtine ambientul pe care ti-l doresti. Comanda online baterii de dus si ai la dispozitie zeci de modele disponibile de la unii dintre cei mai mari producatori, precum: Kludi, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Teka sau Vidima.