Baterii Dus Hansgrohe Logis  

1-6 din 6 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Fie că îți începi dimineața cu un duș energizant sau preferi un duș fierbinte pentru relaxarea de seară, trebuie să alegi o baterie de duș pe potrivită. Pe Neakaisa.ro vei găsi cele mai noi modele de baterii duș, în forme și culori diverse, elegante sau minimaliste, dar și inteligente pentru o casă cu control smart.

Când vine vorba de alegerea bateriei de duș, aceasta nu este una tocmai simplă, deoarece trebuie să iei în considerare numeroase aspecte, de la tipul de curgere a apei, până la modalitatea de acționare. Totul depinde, însă, de stilul de amenajare interioară, de tipul de ambient, dar și de propriile preferințe. 

Pentru o baie modernă, poți alege o baterie cu duș cu monocomandă, adică cu o singură manetă sau buton de acționare cu care poți controla atât debitul de apă cât și temperatura acesteial.

Pentru băile de inspirație retro, în stilul shabby chic, poți opta pentru o baterie cu doi robineți, unul pentru apă caldă și un altul separat pentru apă rece.

Cea mai recentă inovație în materie de baterii duș o reprezintă bateria termostatată, care menține o temperatură constantă a apei, fără fluctuații.

În oferta noastră vei regăsi baterii duș clasice cu montare pe perete sau baterii încastrate, care ajută la economisirea spațiului și ai la dispoziție o multitudine de culori: clasicul crom, strălucitorul alb, elegantul negru sau nuanțe deosebite, precum bronz sau auriu

Toate modelele de baterii cadă duș de pe site-ul Neakaisa.ro sunt alese împreună cu designeri de interior, arhitecți și constructori, pentru a ne asigura că produsele corespund standardelor de design și calitate, atât de necesare amenăjarilor moderne. Poți alege din o varietate de modele de baterii duș, pentru a obține ambientul pe care ți-l dorești. 

Comandă online o baterie de duș și ai la dispoziție zeci de modele disponibile, de la unii dintre cei mai mari producatori, precum: Kludi, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard sau Ferro.

Produsul tău a fost adăugat în coș

Vezi coșul
Retur 120 de zile de la livrare
Retur  până la 120 de zile de la livrare